Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
113 komentara

Tajna za savršen striptiz: Što sporije i senzualnije - to bolje!

Najvažnija stvar je izvesti striptiz bez ikakve žurbe, uz puno seksi pokreta i još više senzualnog plesa. Pokažite dio tijela partneru, pa ga opet pokrijte, okolišajte kao da se sramite kaže Morgan

Foto: themoviedb.org
113 komentara

Prakticirajte siguran seks, ali pobrinite se dobro ga začiniti igricama kako biste se dobro zabavili, kaže autorica knjige.

- Kako biti zločest? Za početak, uživajte u seksu. Ostavite svjetlo upaljeno i isprobajte mnogo različitih poza. Recite partneru što vam se sviđa i što biste željeli isprobati - ističe Morgan. Želi potaknuti ljude da probaju seks sa zavezanim očima.

Foto: Promo

- Nećete znati kad će vas partner dodirnuti i čime. To mogu biti usne, pero, kockica leda ili nešto drugo, a uzbudljivo je koncentrirati se na druga osjetila kako biste uživali - kaže autorica i dodaje da je striptiz odlična ideja.

KNJIGA DANA Spas za nove majke: Seks puni energijom i tjera monotoniju

- Najvažnija stvar je ne žuriti. Polako se skidajte, pokažite dio tijela partneru, pa ga opet pokrijte, okolišajte kao da se sramite. Pokušajte zauzimati seksi poze i zavodnički promatrati partnera te povremeno polako obližite usne, udarite se po stražnjici i namignite. Predlaže i zanimljivu igru za parove koji žele kreativan seks.

KNJIGA DANA Tajna bliskosti u ljubavnoj vezi: Dragi, molim te upali svjetlo...

- Cilj je seksati se po cijelom domu. U svakoj prostoriji odaberite jednu stvar s kojom ćete se igrati. Upotrijebite maštu! Naginjanje preko stola se ne broji. U kuhinji to ne bi trebalo predstavljati problem jer se možete poslužiti kockicama leda da biste se uzbudili, rastopljenom čokoladom koju možete polizati jedno s drugog... - kaže Morgan.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message