Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Tajne koje žena nikad neće priznati svom muškarcu

Tajne koje žena nikad neće priznati  svom muškarcu
1

Da bi izbjegle nepotrebne rasprave, žene malo uljepšaju istinu pa cijenu svake kupljene stvari umanje barem za 20 posto

VIDEO

Rijetko će koja žena svome muškarcu reći pravu cijenu haljine, parfema ili cipela koje je upravo kupila. Zato što muškarci ne mogu shvatiti kako žene mogu izdvojiti toliko novca za odjeću. Da bi izbjegle nepotrebne rasprave, žene malo uljepšaju istinu pa cijenu svake kupljene stvari umanje barem za 20 posto. Također, trenutačnom partneru često govore da je najbolji ljubavnik kojeg su imale u životu te kako bivši nije ni spomena vrijedan. No katkad je istina drukčija - bivši je bio zvijer u krevetu, ali zato ništa drugo nije odgovaralo. Pa priču o bivšem prešućuju. Nikad vam neće reći u lice, ali žene ipak vole da muškarac u vezi “nosi hlače”. Iako su mnoge žene danas jake i neovisne, i dalje žele da njihov dragi posjeduje snagu grubijana koji se zna postaviti u prijelomnim trenucima.
Mnogim se muškarcima čini da žene žele i očekuju nemoguće - šarmantna tipa koji se ne boji svojih osjećaja, ali koji i dalje zna biti pravi muškarac i “lupiti šakom o stol” ako treba. Uostalom, kvalitetna i cjelovita muškarca i čini pravi omjer kombinacije grubijan-emotivac.

>>> Žele da muževi budu malo ljubomorni
Mali znakovi ljubomore pokazuju ženama da je njihovim muškarcima stalo do njih. Malo je ljubomore  poželjno, ali posesivno-neandertalsko ponašanje neće im se svidjeti.

>>> Misle na seks više nego što se vjeruje
Uvriježeno je mišljenje da muškarci stalno misle na seks, no to se može pripisati i ženama te im pritom na um padaju različiti zločesti scenariji. Samo to neće nikad priznati muškarcu.

>>> Ni ženama se nije lako vezati
Iako žene maštaju o “gospodinu pravom”, koji će ih jednom odvesti pred oltar, kada do toga dođe, ipak ih uhvati panika. Jer i žene gube svoju neovisnost i vežu se za cijeli život.

>>> Katkad žale za žarom nove ljubavi
Žene vole muževe, ali katkad  im se teško pomiriti s time da više nikad neće smjeti osjetiti novu ljubav, strast nove veze i prvog poljupca s nekim tko im se svidi.

>>> “Kava“ s Javierom Bardemom
Naravno da su ženama Christian Bale, Brad Pitt i Javier Bardem neodoljivo seksi i katkad maštaju o “kavi” s njima, ali to ne znači da su im njihovi partneri manje seksi zbog toga.

>>> Prijateljicama ipak ne govore sve
Naravno da s prijateljicama dijele puno toga. Razgovaraju o tome kako im je svekrva dignula tlak ili prepričavaju detalje posljednje svađe s partnerom, ali intimnosti neće podijeliti.

>>> Ne želi se pretvoriti u svoju majku
Njihove su majke najhrabrija bića na planetu i žene ih vole. Ali ne žele postati svoje majke i to im je panični strah. Zato rečenicu: “Ponašaš se poput svoje mame!” smatraju teškom uvredom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću
Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...