Novi broj magazina za uživanje u hrani donosi recepte za pizze iz cijelog svijeta, savjete za zamrznuta ledena osvježenja te recepte za brze krumpir-salate
Tajne ukusnog odreska i pizze iz cijelog svijeta u Skuhatćute
U novom broju magazina Skuhatćute saznajte kako se pizza jede diljem svijeta, od Italije i Njemačke pa sve do Turske, Brazila i Japana. Inspirirajte se neobičnim receptima i pizzu za promjenu nadjenite voćem, mesom, tofuom ili čokoladom i bananama.
Ako vam ideja pizze s čokoladom ipak nije primamljiva, selimo se u Francusku kako bismo vas upoznali sa savršenim desertom moćnog imena. Napoleon ili torta tisuću listova radi se od lisnotog tijesta, ukusnih krema i sezonskog voća, a užitak je zajamčen. Osim napoleona za desert možete poslužiti i smrznute slastice kojima je baza jogurt. Djeci napravite voćne lizalice koje će ih oduševiti okusom i bojama, a vi uživajte u domaćem sladoledu ili jednostavnom desertu od šumskog voća.
U specijalu donosimo 16 recepata za neodoljive krumpir-salate. Dodajte im hobotnicu, gljive, meso ili tunjevinu ili ih obogatite povrćem za vegeterijansku varijantu. Uz malo začina, ulja i mašte imat ćete savršen obok.
Donosimo vam i ideje za to kako iskoristiti višak boba. Ova je namirnica idealna za pripremu ukusnih namaza i bogatih umaka pa je odmah dodajte popisu za kupnju.
Ako nemate ideju kako promijeniti okus hrane, isprobajte kadulju. Ovaj će začin obogatiti okus mesnih i povrtnih jela te vas oduševiti okusom.
U novom broju magazina Skuhatćute doznajte i kako napraviti popularnu španjolsku sangriju, napitak koji je osvojio svijet.
Saznajte i kako poboljšati okus odreska - tajna je u domaćem umaku. Bilo da se odlučite na umak od rajčica, onaj na bazi vrhnja ili od crnog vina, dajte si malo vremena i napravite ga sami. Takav će obrok biti nezaboravan.
Ne zaboravite poslati omiljene recepte i fotografije jer najbolje nagrađujemo! Skuhatćute potražite na kioscima uz 24sata svake subote po cijeni od 1,99 kuna.