Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Tajne ukusnog odreska i pizze iz cijelog svijeta u Skuhatćute

Tajne ukusnog odreska i pizze iz cijelog svijeta u Skuhatćute
7

Novi broj magazina za uživanje u hrani donosi recepte za pizze iz cijelog svijeta, savjete za zamrznuta ledena osvježenja te recepte za brze krumpir-salate

VIDEO

U novom broju magazina Skuhatćute saznajte kako se pizza jede diljem svijeta, od Italije i Njemačke pa sve do Turske, Brazila i Japana. Inspirirajte se neobičnim receptima i pizzu za promjenu nadjenite voćem, mesom, tofuom ili čokoladom i bananama.  

Ako vam ideja pizze s čokoladom ipak nije primamljiva, selimo se u Francusku kako bismo vas upoznali sa savršenim desertom moćnog imena. Napoleon ili torta tisuću listova radi se od lisnotog tijesta, ukusnih krema i sezonskog voća, a užitak je zajamčen. Osim napoleona za desert možete poslužiti i smrznute slastice kojima je baza jogurt. Djeci napravite voćne lizalice koje će ih oduševiti okusom i bojama, a vi uživajte u domaćem sladoledu ili jednostavnom desertu od šumskog voća. 

U specijalu donosimo 16 recepata za neodoljive krumpir-salate. Dodajte im hobotnicu, gljive, meso ili tunjevinu ili ih obogatite povrćem za vegeterijansku varijantu. Uz malo začina, ulja i mašte imat ćete savršen obok. 

Donosimo vam i ideje za to kako iskoristiti višak boba. Ova je namirnica idealna za pripremu ukusnih namaza i bogatih umaka pa je odmah dodajte popisu za kupnju. 

Ako nemate ideju kako promijeniti okus hrane, isprobajte kadulju. Ovaj će začin obogatiti okus mesnih i povrtnih jela te vas oduševiti okusom. 

U novom broju magazina Skuhatćute doznajte i kako napraviti popularnu španjolsku sangriju, napitak koji je osvojio svijet. 

Saznajte i kako poboljšati okus odreska - tajna je u domaćem umaku. Bilo da se odlučite na umak od rajčica, onaj na bazi vrhnja ili od crnog vina, dajte si malo vremena i napravite ga sami. Takav će obrok biti nezaboravan. 

Ne zaboravite poslati omiljene recepte i fotografije jer najbolje nagrađujemo! Skuhatćute potražite na kioscima uz 24sata svake subote po cijeni od 1,99 kuna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam
Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!
POKUŠALA OBORITI REKORD

Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!

Chiara je pokušala pojesti poznatu pizzu od metra kao 101. natjecatelj. Food influencerica stigla je sa Sicilije, a karlovačka pizza koju je mazala čokoladnim namazom sad nosi ime po njoj