Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
63 komentara

Tata nije imao novca za sinovu školsku torbu pa sve raznježio

Nyova je učiteljica na Facebooku objavila fotografije njegove nove torbe, a napisala je i da se njegovi roditelji svakodnevno bore da zarade dovoljno da ga pošalju u školu

63 komentara

Petogodišnji dječak Ny Keng iz Kambodže izgubio je školsku torbu tijekom izleta na Tajlandu. Njegov otac, inače farmer, nije mogao dopustiti da mu sin u školu ide s vrećicom ili s knjigama u rukama pa je cijelu noć proveo pleteći mu novu torbu pletivom od rafije (palme). Obitelj je, naime, jako siromašna pa si ne mogu priuštiti kupiti mu novu koja košta 50-ak kuna. 

Dječakova učiteljica Sophus Suon nije mogla ne primijetiti torbu s kojom se Ny isti dan u školi pohvalio, pa je brzo objavila fotografije na Facebooku.

Objavljuje Sophous SuonNedjelja, 16. lipnja 2019.

Ispričala je da se dječakovi roditelji bore da ga pošalju u školu, a muče se da mu priušte i najosnovnije stvari. Zbog toga su se još više svi na Facebooku oduševili kad su vidjeli koliko se njegov otac muči da mu napravi nešto bez čega niti jedan školarac ne bi trebao biti, a post koji je na Facebook stavila učiteljica je podijeljen tisućama puta.

Objavljuje Sophous SuonNedjelja, 16. lipnja 2019.

Nakon što je priča zbog učiteljice i Facebooka postala viralna, prenijeli su je i mnogi američki portali, a među njima i portal Says.com.

- Ljudi  su najviše komentirali kako je krasan njegov kreativan otac, a u torbu su se svi zaljubili - napisala je Suon, a nekoliko je obitelji i drugim tamošnjim siromašnim školarcima ponudilo i financijsku pomoć.

NIJE DVOJILA NI SEKUNDE Majčinska ljubav nema granica: Anji je mama donirala bubreg
Objavljuje Sophous SuonNedjelja, 16. lipnja 2019.

- Vrlo dirljivo ... ta je torba vjerojatno najvrjedniji dar koji je ikad dobio da bi sretan išao u školu. Siguran sam da će razumjeti oca kad bude stariji i da će to još više znati cijeniti - jedan je od komentara na Facebooku.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message