Lifestyle

Komentari 12

Tata tinejdžeru skinuo vrata sa sobe 'jer je premlad za pravo na privatnost', mama sredila stvar

Tata tinejdžeru skinuo vrata sa sobe 'jer je premlad za pravo na privatnost', mama sredila stvar

'Moj muž kaže da je naš 14-godišnjaku premlad za privatnost te mu je skinuo vrata od spavaće sobe. Kupila sam mu nova vrata da nitko nije znao i ugradila, a moj muž je sad ljut'

Žena je na internetu objavila svoju pomalo čudnu priču o situaciji koja se nedavno dogodila u njenom domu. Objasnila je da je njezin suprug uklonio vrata sa sobe njihovog 14-godišnjeg sina kako bi nametnuo svoju strogu politiku 'zabrane zatvorenih vrata'.

POGLEDAJTE VIDEO: Glavni krivac za razvod je...

Tinejdžer je ostao samo s praznim okvirom za vrata unatoč činjenici da se njegova mama nije slagala s politikom koju je pokušao provesti tata.

Suprug misli da bi ga oni trebali moći držati na oku dok je dječak pod njihovim krovom. Ali žena se nije s tim složila te je odlučila ponovno postaviti vrata za sinov rođendan dok je njezin muž bio na putu. A kad se vratio, nije bio nimalo sretan. 

Pišući o tome na Redditu, anonimna žena je napisala: 'Moj muž smatra da se naš sin do 18. godine ne bi trebao zatvarati u ​​svoju sobu jer je pod našom brigom'.

- Ovo je jedna od stvari zbog koje je naš odnos u posljednje vrijeme jako loš. Mislim da bi tinejdžer trebao imati malo slobode, možda ne potpunu slobodu, ali barem pravo zatvoriti vrata - napisala je.

Nastavlja da njezin muž stalno inzistira na tome da dječak ne treba nikakvu slobodu, a kad god želi pričati o toj 'situaciji s vratima', on joj odgovori da je to lekcija i nabraja: 'ovo je ono što će mu trebati da bude muškarac' i 'ovako sam i ja bio odgajan' ili 'to će ga natjerat da postane muškarac'. 

- Uglavnom, bliži se i rođendan mog sina, a ja sam odlučila pokloniti mu vrata. I tako sam mužu iza leđa kupila nova vrata i požurila s ugradnjom dok sam bila sama kod kuće. Kada je moj sin došao iz škole bio je oduševljen, ali moj suprug vijest nije baš dobro primio - objašnjava.

Napisala je da joj je muž rekao da to nije odluka koju je smjela sama donijeti i da ne poštuje njegov autoritet, a da sad odbija čak i spavati u istom krevetu s njom.

- Pitam se je li problem u tome što nismo razgovarali o tome prije nego što sam to napravila ili je problem u tome što nisam poštovala njegov autoritet - napisala je. 

Korisnici Reddita brzo su uskočili i podijelili svoje mišljenje o situaciji.

Jedna žena je napisala: 'Vaš muž je bio taj koji je donio odluku da vam sin nema vrata ni privatnosti, bez da se konzultirao s vama, a sad ste mu pokazali kako je to i ne sviđa mu se'.

- Moje pitanje je zašto ste tako dugo s muškarcem koji se ovako ponaša prema vašem sinu? - napisao je jedan od komentatora, na što je drugi dodao da joj je muž ovisnik o kontroli, piše The Sun

- Ovdje postoje puno veći problemi od vrata - zaključio je još jedan komentator. 

- Mislim da je to što nemate vrata ili bilo kakvo pravo na privatnost uvredljivo. Žao mi je što je vaš muž odrastao u nasilnom domu, ali to mu ne daje pravo da zlostavlja vašeg sina - zaključio je jedan komentator.

Najčitaniji članci