Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Tehnologija u turizmu 2024.: Paneli o novim trendovima

Tehnologija u turizmu 2024.: Paneli o novim trendovima

Planiran za 1. ožujka 2024. u Zagrebačkom Inovacijskom Centru, ovaj događaj želi okupiti sve one koji se bave prodajom i promocijom turističkih proizvoda lokalnog doživljaja, tura i aktivnosti

VIDEO

Hrvatska travel tech firma Orioly, specijalizirana za razvoj booking i channel manager rješenja za ture, izlete i prodaju lokalnih doživljaja predstavlja prvi u seriji događaja - Tehnologija u turizmu 2024.

Planiran za 1. ožujka 2024. u Zagrebačkom Inovacijskom Centru, ovaj događaj želi okupiti sve one koji se bave prodajom i promocijom turističkih proizvoda lokalnog doživljaja, tura i aktivnosti.

Grad Trogir predstavio bogatu povijest i kulturnu ponudu na turističkom sajmu u Švicarskoj
Grad Trogir predstavio bogatu povijest i kulturnu ponudu na turističkom sajmu u Švicarskoj

Cilj je pokrenuti redovita okupljanja na kojima će stručnjaci iz prakse pokazati kako poboljšati poslovanje korištenjem tehnologije.

Pripremite se za dvije zanimljive panel diskusije u kojima će sudjelovati:

  • Jelena Holenko, direktorica putničke agencije Lynx and Fox, jedna od najpoznatijih vodiča u Hrvatskoj
  • Martina Lučić Čanak, direktorica konferencije BestStay i turistička konzultantica
  • Tomislav Fain, predsjednik UHPA-e i direktor putničke agencije Terra Travel
  • Goran Mrvoš, direktor IT tvrtke Infosit, koja razvija rješenja za hotele i turistički sektor
  • Vladislav Valiček, digitalni projekt menadžer u Aminess Hotels & Resorts

Oba panela moderirat će Ivan Ilijašić, osnivač i izvršni direktor platforme za rezervaciju tura i izleta Orioly.

Zagreb: Građani proveli nedeljno prijepode na Sljemenu

Teme panela

Tema prvog panela je Primjena tehnologije u prodaji lokalnih iskustava u 2024. gdje će stručnjaci iz industrije, uključujući Jelenu Holenko i Tomislava Faina, objasniti kako tehnologija oblikuje rezervacije, iskustva korisnika i rješava izazove s kojima se suočava sektor turizma.

Venecija zatvara vrata turistima koji ne plate za ulaz: Mogu dobiti do 500 eura kazne
Venecija zatvara vrata turistima koji ne plate za ulaz: Mogu dobiti do 500 eura kazne

Naslov teme drugog panela je Primjeri iz prakse: Prodaja lokalnog iskustva unutar hotela. Na ovom panelu otkrit ćemo najnovije trendove u hotelijerstvu s panelistima Martinom Lučić Čanak, Goranom Mrvošem i Vladislavom Valičekom. Razgovarat će o tome kako hoteli unapređuju iskustva gostiju s lokalnim doživljajima.

Steknite uvid u najnovije tehnološke trendove u turizmu za 2024. i povežite se s vodećim stručnjacima u industriji i kolegama profesionalcima.

Broj mjesta je ograničen, stoga je registracija za događaj obavezna.

Rezervirajte svoje mjesto na poveznici za registraciju: https://bit.ly/3SD59OW

Detalji događaja:

Datum i vrijeme: 1. ožujka 2024., 10.00 – 13.00h

Mjesto: Zagrebački Velesajam - ZICER, Avenija Dubrovnik 15 (Paviljon 12, 1. kat)

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA ZA SUBOTU

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 27. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora
JEDITE KAO KRALJ

Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora

Ne okrećite meso svakih nekoliko minuta. Svaki puta kada odrezak okrenete na roštilju, s njega kapaju sokovi koji ga čine sočnim, a odlučite li se za pripremu ribe, napunite je ružmarinom, origanom i kaduljom