Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Teleći gulaš s pivom: Jelo zbog kojeg ćete zaboraviti na dijetu

Teleći gulaš s pivom: Jelo zbog kojeg ćete zaboraviti na dijetu

Ovo ukusno jelo se može jesti uz široke rezance, palentu, pire krumpir ili čak rižu. A ako želite uštedjeti na vremenu, napravite veću količinu pa dio zamrznite i odledite kada se zaželite gulaša

VIDEO

Sastojci:

  • 800 g teletine
  • glavica luka
  • 100 g gljiva
  • 2 češnja češnjaka
  • žličica senfa
  • vezica peršina
  • nekoliko listića kadulje
  • 3 dl piva
  • malo brašna
  • sol
  • papar
  • crvena paprika
  • lovor
10 recepata za pripremu slasnih variva s mesom: Od govedine do junetine, teletine i svinjetine
10 recepata za pripremu slasnih variva s mesom: Od govedine do junetine, teletine i svinjetine

Priprema: 

  1. Luk i češnjak nasjeckajte i popržite svijetlo na malo ulja, pa ga izvadite.
  2. Dodajte meso prethodno uvaljano u brašno i pustite neka se zapeče sa svih strana.
  3. Vratite luk i izmiješajte ga s mesom.
  4. Posipajte crvenom paprikom i dodajte gljive. 
  5. Posolite, dodajte svježe mljeveni crni papar i zalijte meso pivom dodajući ga malo po malo da se pjena ne bi izlila.
  6. Mesu dodajte lovor, senf i kadulju te kuhajte na slabijoj vatri dok meso ne omekša.
  7. Kad je meso postalo mekano, posipajte gulaš nasjeckanim peršinom i poslužite vruće.
  8. Prema želji poslužite uz palentu.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam
Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!
POKUŠALA OBORITI REKORD

Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!

Chiara je pokušala pojesti poznatu pizzu od metra kao 101. natjecatelj. Food influencerica stigla je sa Sicilije, a karlovačka pizza koju je mazala čokoladnim namazom sad nosi ime po njoj