Lifestyle

Komentari 0

Tematski park Nintenda: Igraj Super Mario u stvarnoj veličini

Tematski park Nintenda: Igraj Super Mario u stvarnoj veličini

Ljubitelji Nintenda od ljeta će moći posjetiti tematski park u Japanu i u stvarnosti zaigrati legendarnu igricu. Kovanice će sakupljati narukvicom, a rezultat će se pojaviti u aplikaciji na mobitelu

Nintendo gradi tematski park u Universal Studios Osaka u Japanu. Zvat će se Super Nintendo World, a otvorit će ga na ljeto, povodom Olimpijskih igara u Tokiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ljubitelji Super Marija bit će oduševljeni. Riječ je o videoigri u prirodnoj veličini - rekao je Thierry Coup, glavni kreativni direktor Universal Creativea.

Posjetitelji parka dobit će elektroničku narukvicu 'Power-Up Band', koja će im omogućiti prikupljanje kovanica. Osim toga, moći će se nadmetati s drugim posjetiteljima u tandemu, a sve će ići putem aplikacije na njihovom telefonu.

Pri razvijanju ove atrakcije pomagao im je legendarnog kreator Super Marija, Shigeru Miyamoto. U tematskom parku biti će poznata mjesta iz Mariovog svemira, poput Mushroom Kingdom, Peach's Castle, and Bowser's Fortress.

Nintendo je objavio i video kao svojevrsni trailer za Super Nintendo svijet, a sudeći prema njemu, jedno je sigurno - u parku zasigurno neće nedostajati zabave.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci