Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Titulu dive godine dobile su tri inspirativne, uspješne Hrvatice

Naši čitatelji šalju inspirirajuće priče o ženama iz naše okoline. Imali smo 200 nominacija kroz godinu i bilo je teško izabrati tri Dive godine, rekla je Vesna Blašković, urednica Diva magazina

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
0 komentara

Drugu godinu za redom Večernji list i magazin Diva izabrali su tri fantastične, vrijedne, hrabre i snažne žene koje su svojim primjerom pokazale da su jače od svega i da su svima jedna velika inspiracija. One sve vide kao izazov i šansu da svijet učine boljim mjestom.

Diva je kroz ovaj projekt odgovorila na pitanja koja muče mnoge žene. Od digitalizacije poslova i majčinstva pa do i one čuvene 'Žena je ženi vuk'. Međutim, Diva je tražila suprotno od toga te podržava žene i u njima traži primjer i inspiraciju. Dodjela nagrada održala se u Kaptol boutique cinema.

- Diva godine je za nas velik i važan projekt na koji smo ponosni. Otvaramo važna pitanja te u našoj Divi godine sudjeluju naši čitatelji. Oni šalju inspirirajuće priče o ženama iz naše okoline. Imali smo 200 nominacija kroz godinu i bilo je teško izabrati tri Dive godine - kaže Vesna Blašković, urednica Diva magazina.

Izabrane su tri dive godine. Ana Marija Žužul, glumica, scenaristica i art direktorica koja je prošlo ljeto osmislila projekt More knjiga na Zrinjevcu.
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL Ana Marija Žužul
Druga diva godine je Ivana Matković Leko koja je na postdoktoratu na njujorškom Sveučilištu Columbia, a radi na otkriću lijeka protiv raka.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Treća diva dokazala je da su godine samo broj. Glumica Đurđa Antolović je u mirovini, ali glumi i snima filmove i bavi se manekenstvom.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message