Obavijesti

Lifestyle

Komentari 18

Tko je Brangelina, a tko više sliči na Bennifer i Milashtona?

Tko je Brangelina, a tko više sliči na Bennifer i Milashtona?
1

Testiraj vezu u kvizu i saznajte na koji hollywoodski par najviše nalikuje vaša ljubavna priča, je li riječ o najslavnijem dvojcu Brangelini ili novom Milashtonu

VIDEO

Odgajanje djece najljepše je iskustvo koje možete proživjeti. Najbolji dio mog života su moja djeca, izjavio je nedavno poznati glumac Ben Affleck, koji je od 2005. u braku s kolegicom Jennifer Garner. 

Glumački par ima troje djece koja su središte njihova svijeta, a ako je vaša veza poput njihove, i vama je obitelj na prvome mjestu. Iako se želite ostvariti i profesionalno, središte svijeta za vas je obiteljski dom. 

Riješite test i saznajte dijelite li stajalište ovog para, popularno zvanog Bennifer, ili je vaša veza možda sličnija onoj Mile Kunis i Ashtona Kutchera. Njih se dvoje znaju već dugo vremena, sa snimanja serije “Lude sedamdesete”, no ljubav je procvala nakon što su oboje sazreli i prošli neke životne škole. Najvažnije im je u vezi provoditi vrijeme jedno s drugim, a ako ste poput njih, vjerojatno niti vi ne možete zamisliti svakodnevicu bez drage osobe. 

Najslavniji par na svijetu, Angelina Jolie i Brad Pitt, jaki su individualci, ali imaju razumijevanja za potrebe druge strane. Parovi poput njih omiljeni su u društvu, vole pomagati ljudima oko sebe te obožavaju djecu.  

1. Kako biste opisali svoj prvi susret?

Ashton i Mila: Bili smo tako mladi! Mislila sam da je on nezreo, ali od tada sam promijenila mišljenje.

Ben i Jennifer: Upoznali smo se na poslu. S objavom veze čekali smo trenutak kad smo prestali raditi zajedno. 

Brad i Angelina: To je bila sudbina - strast, automatska privlačnost, vruće, vruće, vruće!!! Ništa nas nije moglo razdvojiti.

2. Zajednički nedjeljni doručak volimo kad...?

Brad i Angelina: Kad restoran u koji idemo ima dugačke stolove savršene za našu rastuću obitelj.

Ashton i Mila: Kad smo u malom bistrou, u opuštenoj atmosferi, sjedimo za stolom na terasi, a na podu je zdjelica vode za našeg psa. 

Ben i Jennifer: Kad restoran ima visoke stolce, zabavu za djecu i nikome oko nas ne smeta buka.

3. Što najviše volite kod njega?

Ashton i Mila: I dalje me nasmijava kao i prvog dana kad smo se sreli. Savršeno je zaljubiti se u najboljeg prijatelja.

Ben i Jennifer: On je izvrstan otac i najvažnija sam mu žena na svijetu. Super je biti zaljubljen u svoga najvećeg obožavatelja.

Brad i Angelina: Mi smo ravnopravni - imam vrlo visoke standarde koje je on zadovoljio. Konačno sam pronašla savršenog partnera.

4. Kakav je bio vaš ljubavni život prije susreta?

Brad i Angelina: Vrlo buran - puno sam eksperimentirala i vodila se motom: “Samo si jednom mlad”.

Ashton i Mila: Stabilan. Sve veze shvaćam ozbiljno. Ipak, kad vidim da je veza došla kraju, prekinem je, koliko god to boljelo.

Ben i Jennifer: Bila sam u braku. Nažalost, nije potrajalo. Mom bivšem suprugu i meni nije bilo suđeno provesti život zajedno.

5. U što se presvlačite nakon posla?

Ashton i Mila: U odjeću za vježbanje i idemo trčati u park. To je najbolji način da se počne večer. 

Ben i Jennifer:  U traperice i ravne cipele. A on u ono u čemu mu je ugodno kositi travu.

Brad i Angelina: Večernju haljinu i smoking - moramo se srediti za izlazak. Naravno, to je uvijek povezano s nekim dobrotvornim događajem.   

6. Kako biste opisali izgled svojeg doma?

Ben i Jennifer: Imamo novi namještaj koji je prekriven mrljama od voćnog soka. Ali nije nam to baš važno.

Ashton i Mila: Sve je posve novo! Počeli smo iznova i ostavili bivše veze iza sebe.

Brad i Angelina: Na koju našu kuću mislite, onu u Francuskoj ili neku drugu?

7. Koji film gledate tijekom filmske večeri?

Ben i Jennifer: Obično se izbor svodi na to koji ćemo crtić večeras gledati stoti put.

Brad i Angelina: Potresan dokumentarac o situaciji u Kongu. Ustvari, pozvani smo na premijeru s redateljem i volonterima koji prate situaciju.

Ashton i Mila: Idemo u kino pogledati najnoviji akcijski film - u što novijoj tehnologiji.

Bennifer

Obitelj vam je na prvome mjestu. Imate malu djecu. Cijeli vam se život vrti oko njih, a vaši su vikendi ispunjeni dječjim rođendanima i sličnim aktivnostima. Nije vam stalo sretne li vas netko na tržnici bez šminke i u trenirci - znate da su vaši najveći obožavatelji kod kuće nestrpljivi da im se vratite. Vi i vaš suprug međusobno se poštujete i podupirete. No neupitno je da oboje najvećim postignućem smatrate upravo djecu i obitelj. 

Milashton

Vama je na prvome mjestu to što ste prijatelji - vjerojatno ste se poznavali dugo prije nego što ste počeli vezu. Iako ste s vremenom izgubili kontakt, zaiskrilo je kad ste se ponovno susreli. Uvijek ste gajili simpatije jedno prema drugom, no bilo je potrebno pričekati pravi trenutak da vaša ljubav sazrije. Najviše volite zajednički provedeno vrijeme, a život vam se odmah čini ljepšim i lakšim. Volite jedno drugog onakvima kakvi jeste i nema potrebe ni za kakvim pretvaranjima. 

Brangelina

Vi ste jako popularan par - kad su vam prijatelji saznali da ste zajedno, svi su odmah željeli doznati sve detalje. Vi ste par kojima se svi dive jer se istodobno nadopunjujete, ali i razumijete potrebe i osjećaje onoga drugog. Sposobnosti i popularnost koristite kako biste pomogli drugima te je vaš dnevni raspored ispunjen pozivima na humanitarna događanja. Dijelite viziju boljeg svijeta, a posebno što se tiče dobrobiti djece. Jedva čekate imati vlastitu djecu, ako ih već nemate. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti

Misliš da ti sive ćelije rade bolje nego Poiroitu? Riješi 25 pitanja na ovom kvizu i saznaj istinu!
MOŽETE LI DO 25 BODOVA?

Misliš da ti sive ćelije rade bolje nego Poiroitu? Riješi 25 pitanja na ovom kvizu i saznaj istinu!

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...
Danas je pravoslavni Uskrs: Evo zašto 'kasni' 35 dana i kako to da ga 2025. slavimo na isti dan
RAZLIČITO RAČUNANJE

Danas je pravoslavni Uskrs: Evo zašto 'kasni' 35 dana i kako to da ga 2025. slavimo na isti dan

Zbog razlike u računanju, pravoslavni Uskrs najčešće pada tjedan dana nakon katoličkog i protestantskog, no ove godine je nakon čak pet nedjelja. Iduće godine će se računanja poklopiti