Obavijesti

Lifestyle

Komentari 114

Top 10 seksi filmskih scena za žene: Pogledajte vruće prizore

Ženski je magazin Elle sastavio listu top 10 filmskih scena koje mogu raspaliti maštu, od kojih su neke romantične, druge uključuju dominaciju ili dozu smijeha

VIDEO

Ljubav, kao i seks, najčešće izgleda posve drugačije na filmskom platnu nego u stvarnom životu. Većina žena voli pogledati dobru ljubavnu priču, a časopis Elle izdvojio je 10 najboljih seksi isječaka za žene. Na vama je da odaberete najbolji:

10. Okrutne namjere

Nakon što "dobrica" Annette odluči svoje djevičanstvo podariti zločestom dečku Sebastianu, u tom trenutku se za nju sve mijenja. Iz zločestog dečka on postaje netko beskrajno zaljubljen, što u njemu budi samo ono najbolje. Scenarij koji je svakako vjerojatniji u filmu nego u stvarnom životu ipak je definitivno romantičan:

VIDEO

9. Sirove strasti

Ova priča nije niti ljubavna niti romantična, ona demonstrira snagu ženskog seksepila i moć zavođenja u jednom od najslavnijih prizora iz filmova, u kojem Sharon Stone zapanjuje svojom brutalnošću:

VIDEO

8. The Spectacular Now

Jedan od najrealističnijih prizora gubitka nevinosti na filmu, vješto prikazuje neugodu i nespretnost mladih ljubavnika, kao i romantično istraživanje vlastite seksualnosti:

VIDEO

7. Američka pita

Vicky, koju glumi Tara Reid, ljuti se na svog dečka Kevina, koji nudi da se iskupi - tako što će se svojski potruditi dovesti je do orgazma. On napokon radi ono što treba, a samo su pukom slučajnošću izbjegli najgori mogući završetak seksa ikad:

VIDEO

6. Adelin život

Film koji je osvojio nagradu Cannes festivala jedna je od najtoplijih ljubavnih priča ikad prikazanih na filmskom platnu. Adelin život se mijenja nakon što upoznaje djevojku Emmu s kojom upoznaje strast te pravi seksualni užitak:

VIDEO

5. Ljubav i košarka

Još jedan prikaz seksa dvoje tinejdžera, oboje izbezumljenih, ali i vrlo uzbuđenih oko ideje da upoznaju čari ljubavi:

VIDEO

4. Tajnica

Ovaj je kultni film preteča bestsellera "50 nijansi sive", a prema mnogima i znatno bolji prikaz odnosa sa sado-mazo komponentom. Istovremeno duhovit, vrlo provokativan i realan, otkriva čari takve veze:

VIDEO

3. Titanic

Za mnoge oličenje romantike, ljubavna priča dvoje nesuđenih mladih ljubavnika s tragičnim završetkom pravo je oličenje holivudskog zapleta i fatalne ljubavi:

VIDEO

2. Bilježnica

Ona je nervozna, brbljava, sramežljiva i nikako ne može razumjeti kako je on tako šutljiv. U trenutku nakon samo jednog izgovorenog "volim te" ona pronalazi samopouzdanje:

VIDEO

1. Coming home

Priča invalida iz Vijetnama i Jane Fonde, koja je svoj prvi orgazam doživjela upravo s njim, jedna je od neobičnih ljubavi prikazanih na filmskom platnu s naglaskom na njezin užitak:

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja