Obavijesti
Komentari 17
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

co
Moj nacin rostiljanja je da pustim da izgori bukva,ljesnjak i vinova loza.Kad mogu drzati ruku 10 sekundi na 10 cm iznad zara rostilj je spreman za pecenje.Prvo Prikaži još ↓
Th
ameri nemaju pojma o roštiljanju. Peku na vatri pa im je izvana karbonizirano a unutra sirovo
John Doe Jr.
Ja najviše volim kad dođem nekome na roštilj 😷
sprangija
Ameri peku samo junetinu na rostilju a kod nas se vrti svinjetina,to je skroz drugacije meso i nacin rostiljanja  pa tip nije mjerodavan za savjete nama
valter111
Ima li ko savjet za električni roštilj? Neman drugih opcija, nažalost.
kL
ako držim na jednoj strani dugo da se peče, npr, vratina, komad mesa sa savije, sav rub, pa u sredini na kraju ostane blijedo, zato ja okrećem redovito da šnicl Prikaži još ↓
fe
Meso se ne pere...bravo majstore!!!!!!!. Nemoj ni ruke oprati😅
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .