Lifestyle

Komentari 11

Top rituali Jessice Albe za lijepo lice i super tijelo: Svaki dan započinjem maskom na 15 min

Top rituali Jessice Albe za lijepo lice i super tijelo: Svaki dan započinjem maskom na 15 min

Maska je poput smoothieja na mom licu, istaknula je glumica koja voli multitasking, stoga s anti-age brigom o koži lica kreće već ujutro dok za dnevne aktivnosti priprema svoje tri kćerkice

- Ujutro radim više stvari odjednom, s maskom na licu koja sadrži i shea maslac, pijem kavu i pripremam cure za dan, a nakon maske stavljam kremu koja intenzivno hidratizira lice - izjavila je Jessica Alba.

Smatra da su maske na licu poput hranjivog smoothieja, ponajprije radi vitamina koje lice na taj način prima.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako se riješiti hiperpigmentacije

Maske su često zapostavljene u dnevnim ritualima, mnogi ih koriste eventualno vikendom, no one dnevne maske, lagane, hidratizirajuće i s ključnim aktivnim sastojcima, mogu napraviti razliku njezi kože.

Počela sam puno šetati

U ovoj godini posvetila se kretanju te mnogo vremena provodi u prirodi, sa suprugom Cashom i kćerkicama Honor, Hayes i Haven.

- Dosta šetam s djecom ili s mužem, roditeljima i sada sam počela regrutirati i prijatelje. Lijepo je jer ne opterećuje tijelo previše. Možeš slušati podcast ili pričati, a ipak odrađuješ solidan trening - ispričala je. 

- Naučila sam da se ne moraš ubiti od fitnessa, možeš vježbati smireno i sporije i ipak će tijelo profitirati od toga. Doduše, još se volim dobro oznojiti i sve te zabavne stvari - dodala je Alba. 

U posljednje vrijeme na YouTubeu gleda i odrađuje HIIT treninge, nekad sama, a nekada i s djecom. 

- Postoji puno videa u koja se može uključiti cijela obitelj - objašnjava i dodaje da njezine djevojčice vole plesna videa. 

Smatra da briga o ljepoti nije samo njega, već i kretanje te pametna hrana.

Starenje i dobre navike

Muž i ja smo shvatili da starenje zbilja nije fora i da moramo promijeniti navike. Zato redovito odlazimo liječnicima i brinemo se da je sve u redu, ispričala je za Shape te dodala da stalno nastoje uvoditi zdravije navike. 

- Odlučili smo da nećemo piti alkohol tijekom tjedna, što je dosta velika odluka jer je tako lako uzeti čašu vina tijekom ove COVID  karantene. Onda smo dugo naručivali iz lokalnih restoraan. Ali zato bi svaku večer imali prženu hranu ili neki ludi desert. Zato smo odlučili da ćemo jesti zdravo barem četiri dana u tjednu, ne piti alkohol, jesti puno povrća i lakšeg mesa, dobrih masnoća. I onda se opustimo petkom, subotom i nedjeljom. Nismo ekstremni, ali trudimo se ne prepuštati se kao što smo to prije činili. I odlučili smo biti odlučni kad je u pitanju fitness što je ipak bolje nego ništa - komentirala je njihove zdrave i nezdrave navike.

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU PRVOG HRVATSKOG DIY SHOWA ‘PILAJ PO SVOM’:

Najčitaniji članci