Obavijesti

Lifestyle

Komentari 310

Top trikovi za ukrašavanje bora - uz njih ne možete pogriješiti

Slijedite ova jednostavna pravila i postat ćete stručnjak u ukrašavanju drvca - ono će svaki put izgledati savršeno jer uz ovu metodu jednostavno ne možete pogriješiti

VIDEO

Ne morate potrošiti cijelo bogatstvo na ukrase da bi vaše drvce izgledalo savršeno. Tehnika slaganja ukrasa je najbitnija. 

Stvar je u tome da sve treba slagati cik-cak od vrha drvca prema podnožju. 

1. Počinjete s lampicama. Stavljate ih od vrha i slažete lijevo-desno prema dnu bora. Ako vam je bor prislonjen uz zid ne morate ih motati oko cijelog drvca jer se taj dio ionako ne vidi. Ukrasite samo dio koji se vidi. 


Trik prilikom postavljanja vrpci - nemojte ih samo ostaviti da leže na granama. Ako imate umjetno drvce, samo je omotajte jednom oko grane i bit će dovoljno da se lijepo pričvrsti. No ako imate pravo drvce, pomozite si metalnim kukicama za ukrase. Ima ih za kupiti u gotovo svim dućanima. Omotajte ih oko vrpce i zakačite za granu. 

3. Još vrpci za još bogatiji dojam - ako vam se sviđa ukrašavanje vrpcama - dodajte ih još, ali različite boje ili uzorka. Imajte na umu da što više stavljate vrpci, manje će vam trebati ukrasa. 

4. Stavljanje najvećih ukrasa - Najprije postavite one najveće ukrase i stavite ih malo unutar drvca, tada nisu baš na rubovima grana. To će stvoriti dubinu i dati dodatnu dimenziju cijelom izgledu. 

5. Ukrasi drugi po veličini - i njih stavljajte cik-cak odozgo prema dolje tamo gdje imate praznog mjesta. Ako niste zadovoljni bojom uvijek ih možete promijeniti tako da ih pošpricate sprejem u željenoj boji. 

6. Male kuglice - su posljednje koje stavljate i njih dodajete kako bi još dodatno obogatili drvce. 

7. Sprej za umjetni snijeg - ako želite snježni ugođaj u domu cijelo drvce malo nasprejajte snježnim sprejom. Nemojte cijelo drvce našpricati. Špricajte po malo. 

8. Malo življe boje - nakon što ste sve ovo napravili i želite dodatno istaknuti drvce stavite još nekoliko kuglica u istoj boji. Bitno je samo da se boja malo ističe od dosadašnjih kuglica da bi dodatno istaknula drvce. 

9. Šećer na kraju - zvijezda! Ide na sam vrh i oko nje nema nikakvih trikova. To je to. Vaš bor je savršen. Upalite lampice i uživajte u ugođaju. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 310
VIDEO

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje