Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Torbe za odlazak na odmor: Putovanja kao inspiracija za divnu kreaciju velikih dimenzija

Torbe za odlazak na odmor: Putovanja kao inspiracija za divnu kreaciju velikih dimenzija

Modna scena ima nekolicinu prestižnih hit torbi za odlaske na odmor, a zvijezde koje su često na putu biraju upravo njih. Radi se o dizajnerskim idejama koje imaju prepoznatljivu formu i monogram

VIDEO

Za ovo proljeće francuska modna kuća Saint Laurent predlaže hit torbu za putovanja, koja je u malo vremena postigla veliku popularnost na sceni. Velika je i prostrana, napravljena od mekane kože te ukrašena bravom, čestim detaljem dizajnerske putne torbe.

Ovaj tip torbe obožavaju slavne dame, jer fotoreporteri ih često 'ulove' na aerodromu, zato su one stylish u svakom trenutku. Dizajn je karakterističan i po prošivenoj teksturi na kojoj je logo kompanije - obavezan modni moment statement torbi novog doba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dizajner Zoran Aragović: Kako sam napravio torbu za plažu od restlova tekstila iz kolekcije 01:49

Ova je torba potencijalna nasljednica torbe Louis Vuitton Keepall Bandoulière 45, koja je pak jedna od top kreacija ove modne niše. Iako, teško da će nešto svrgnuti s vlasti torbu koja postoji od davne 1930. godine, kad je Gaston Vuitton svijetu predstavio formu srednje veličine. Uvidio je da postoji potreba za prostranom torbom koja ima ručke te ju je lako nositi. A opet, da bude drugačija od kofera, s kojima se kompanija LV bavila.

Široka jakna od kože paše uz traperice, ali i malu crnu haljinu
Široka jakna od kože paše uz traperice, ali i malu crnu haljinu

Ljudi su u to doba sve više putovali, trebala im je praktična torba koja je ujedno izdržljiva i fleksibilna, za rane destinacije i udaljenosti. Bio je to odgovor na nove trendove.

Keepall torba dostupna je u četiri različite veličine: 45, 50, 55 i 60 - brojevi označavaju širinu u centimetrima. Prve tri veličine idealne su za ručnu prtljagu u avionu, dok je Keepall 60 za to prevelika. Uz različite veličine, Keepall dolazi s ili bez naramenica, ovisno o veličini i modelu. Slavni je nose i na izlete, stoga je česta zvijezda šoubiz rubrika.

Uspon i pad brenda Victoria's Secret: Od najljepših žena na svijetu do skorog bankrota
Uspon i pad brenda Victoria's Secret: Od najljepših žena na svijetu do skorog bankrota

Prada Triangle Logo-Patch Duffel Bag ime je torbe koju vole ljubitelji minimalizma i prepoznatljivog najlona, odnosno materijala koji je modna kuća u svijet mode uvela devedesetih. No, ukrašena je kožnatom ručkom, koja formi daje elegantan ton.

Tehnologija i roboti na pisti: Kako su McQueen i Coperni osmislili scenski futurizam
Tehnologija i roboti na pisti: Kako su McQueen i Coperni osmislili scenski futurizam

Dior Lingot 50 Bag ime je kreacije koja ima slavni monogram motiv. Ukrašena je aluminijskom kopčom te je prepoznatljivog dizajna koji evocira klasiku utjecajne francuske modne kuće. Ova i slične torbe nerijetko su dio muških kolekcija, no zapravo ih kupuju svi koji imaju stilske apetite za kvalitetnim stvarima. Osim sive, tu su i lijepe boje poput žute.

Tom Ford crne torba od kože, jednostavnog dizajna. Američki dizajner predlaže jednostavne, luksuzne modne dodatke, a torba za stylish putovanja visoko je na popisu i njemu omiljenih modnih elemenata.

Brunello Cucinelli talijanski je dizajner koji potpisuje chic kreacije za muškarce te vrhunska odijela koja cijene ljubitelji prave elegancije i finog odijevanja. Naravno da za svoje klijente predlaže kvalitetne torbe srednje veličine.

Jacquemus je francuski brend poznat po majušnim torbicama - naravno da imaju i veliku kreaciju. Modni dizajner Simon Porte Jacquemus pravi je trendsetter i autor mnogih modnih hitova, a slično je i s njegovom torbom za putovanja. Od dizajna ističu se oni pleteni, s resicama i detaljima koji naglašavaju tehniku ručnog rada.

Moncler je hit brend za zimske jakne, a dio ponude je i atraktivna torba većeg dizajna, pufastog stila. Klasičnog je oblika te dio nove kolekcije ove limitirane modne linije.

Ljubitelji cool brenda Supreme znaju da je njihova kreacija za Louis Vuitton super hit, krasi je atraktivna crvena boja. Torba ima veći dizajn, jednostavna je i praktična za putovanja, ali i vrlo uočljiva na aerodromu.

I Gucci ima svoju ljepoticu - kreaciji je ime Savoy te dolazi u atraktivnom, dizajnu prepoznatljivom za talijanski mega brend. Iako nije kičasta kao ostale njihove stvari, vizualno je ukrašena, kako bi bila dostojna ljubitelja vintage stilova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith