Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

'Tražim mladu djevojku za put, platit ću joj sve i dati iPhone7'

Usamljena kineska baka (63) traži mladu ženu da joj pravi društvo na putu. Za uzvrat nudi plaćen odmor iiPhone. Li Yanling svoju je ponudu objavila na društvenim mrežama...

Foto: CCTV
20 komentara

Usamljena kineska baka (63) traži bilo koju mladu ženu da joj pravi društvo na putu. Za uzvrat nudi plaćen odmor i novi iPhone. Umirovljena liječnica Li Yanling svoju je ponudu objavila na društvenim mrežama, a prijaviti se mogu samo djevojke od 19 do 24 godine starosti.

 - Želim djevojku dobra srca, staru od 19 do 24 godine. Želim da mi bude zamjenska kći, da sa mnom priča i fotografira se - kaže Li koja putuje u kineski grad Sany City na južnom otoku Hainan. 

- Želim vidjeti Sany u zimu, ali nemam s kim ići, kaže umirovljenica. 

Li kaže da ima odrasle kćeri, ali one rade u Kanadi pa nisu u mogućnosti s njom putovati. Zbog toga je i dala oglas. 

- Imam i muža, ali njega ne želim niti pitati za put. On ima svoje prijatelje i svoje planove, rekla je Yanling. 

Foto: CCTV

Njezina objava da traži društvo za put proširila se internetom, a Shanghaiist piše da joj se javilo puno ljudi, a mnogi od njih ne traže ni plaćeni put ni novi iPhone.

- Ne treba mi telefon, ali mogu li ići s vama teta? Plaćat ću svoje račune i želim da se ne osjećaš usamljeno, napisala je jedna korisnica. 

Kina se suočava sa sve većom starom populacijom čiji se broj procjenjuje na više od 220 milijuna. Usamljenost i depresija dva su glavna problema među ljudima tih godina. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message