Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
75 komentara

Tražio ju da mu vrati novac za pića jer nisu 'završili' zajedno

Djevojka je izašla u noćni bar kako bi se zabavila, usput je upoznala muškarca koji ju je zatim počeo častiti pićem, a drugi dan je od nje tražio da mu vrati novac jer nije 'imao ništa od toga'

75 komentara

Bolničarku Chlo Matthews (20) je muškarac častio pićem u noćnom baru. Dobro su se zabavili pa mu je dala svoj broj, a onda se dogodilo nešto neočekivano.

Umjesto da ju je pozove na drugi izlazak ili da joj kaže kako se dobro proveo, čovjek poznat kao Danny poslao joj je račun za pića kojima ju je počastio. Njegov razlog zašto je to učinio bio je zato što nije spavala s njim.

Mlada je žena na Twitteru objavila fotografiju tog razgovora, piše britanski Mirror. Razgovor započinje tako što ju je on upitao tko je ona, a kada ga je ona prisjetila na noć ranije, on joj je napisao: 'Dobro, možeš li mi prebaciti novac za ona pića koja sam platio prošlu noć, s obzirom da nismo otišli kući zajedno, nije stvarno vrijedilo mog vremena, je li lol'.

Chlo je bilo šokirana porukom i našalila se kako se zbog ovoga 'službeno prestaje izlaziti'. Njezin je tweet postao viralan s preko 60 tisuća lajkova, preko tisuću komentara i gotovo devet tisuća retweetova.

Adult Daughter Comforting Senior Father In Wheelchair GROZNA DILEMA 'Trebam li upozoriti dečka moje kćeri da hoda sa sociopatom?'

- To je sigurno šala? Je li društvo zaista spalo na ovo? - upitao je jedan korisnik.

Drugi je napisao da se njegova majka sigurno ponosi svojim sinom, dok je treći korisnik predložio da mu 'fakturira' za vrijeme koje je provela razgovarajući s njim i oduzme račun za pića od toga.

- On će ti još uvijek biti dužan, a ti mu možeš reći da razliku iskoristi za upis u školu šarma - dodao je.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message