Obavijesti

Lifestyle

Tražite savršeno posuđe? Koriste ga Urbani vrtlari

Tražite savršeno posuđe? Koriste ga Urbani vrtlari
9

Priprema povrća Urbanih vrtova direktno "Iz vrta na stol" zaslužuje posebno kvalitetno posuđe kao što je Delimano posuđe koje omogućuje vrhunsku pripremu hrane

Ako tražite posuđe koje ima moderan dizajn, a može zamijeniti bespotrebno mnogo posuđa u vašoj kuhinji, onda ste ga našli - Delimano posuđe omogućuje vrhunsku pripremu hrane, a u njegovu kvalitetu su se uvjerili urbani vrtlari iz Zagreba i Osijeka, gradovi u kojima su Urbani vrtovi zablistali u svom punom sjaju. Vrhunsko Delimano posuđe koristili su ugledni gastro chefovi Branko Ognjenović, Krešimir Ciprić, Tomo Đukić i Sanela Andrečenko koji su u sklopu gastro showa u Osijeku pripremili ukusne delicije sa svježim povrćem direktno iz "OSječkih urbanih vrtova". Ne propustite 7.10. u zagrebačkom Urbanom vrtu Borovje pogledati što će se finog ovaj put kuhati u Delimano posuđu.

Delimano posuđe talijanskog dizajna odlikuje se jedinstvenim keramičkim premazom koji omogućuje da se hrana ne lijepi za površinu i priprema u vlastitom soku bez masnoća. Dodatnu pomoć u kuhanju predstavlja i toplinski senzor koji poprima crvenu boju kada je posuda dovoljno ugrijana te posebno dizajniran poklopac od Pyrex stakla s ergonomskom ručkom na koju se može odložiti i kuhača. Posuđe je idealno za kuhanje, pirjanje, prženje i pripremanje nemasne i zdrave hrane.

Kuhanje u Delimano posuđu je iznimno brzo i jednostavno, hrana zadržava prirodan, bogat okus i žive boje, razvija najrazličitije arome, ostaje sočna te zadržava vitamine i minerale. Delimano jednostavno oduševljava hrskavošću hrane uz minimalni dodatak masnoća. Promovira izrazito zdrav način života pa se preporučuje svima koji paze na tjelesnu težinu, žele smanjiti unos kalorija, zdravo se hraniti ili jednostavno ne vole masnu hranu.

Želite li i dalje tražiti savršeno posuđe? Nismo ni mislili. Kuhajte s Delimanom brzo, fino i zdravo.

Moj ekspresni ručak

Kako je lijepo opustiti se u fotelji, čitati omiljeni magazin ili knjigu, možda ispijati kavicu sa susjedom ili zabavljati se s djecom u vrtu i ne brinuti o ručku. Uživajte i dalje jer će vaša domaća juhica biti gotova za pola sata u Delimano Tempo Presto ekspres loncu.

Kuhanjem u ekspres loncu ne samo da štedite vrijeme, već ćete uštedjeti energiju. U usporedbi s kuhanjem u 'običnim' loncima, koristeći Delimano Tempo Presto uštedjet ćete čak do 60% energije za jela koja se inače dugo kuhaju. Kad počnete koristiti ovaj nevjerojatan ekspres lonac shvatit ćete koliko ste vremena do sad uzalud trošili. Možete uštedjeti 65 minuta kuhajući gulaš, 35 minuta za kuhanje variva ili 13 minuta na kuhanje krumpira.

S ovim ekspres loncem možete iskusiti zaista zdravo kuhanje, jer ćete sastojke pripremiti brže i bez kisika pa će zbog toga biti laganiji i bogatiji vitaminima, mineralima i hranjivim sastojcima. Vaša obitelj više ne mora dugo čekati na ručak. Nećete stići niti postaviti stol, a ukusno i toplo jelo već će biti gotovo.

Uživajte uz Delimano Tempo presto ekspres lonac i brzu pripremu obroka svaki dan!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Gradski vrt Mandlova dobio svoju sportsku zonu
PROMO

Gradski vrt Mandlova dobio svoju sportsku zonu

U sklopu projekta Urbani vrtovi organizirana je sportska zabava u povodu otvorenja još jedne sportske zone u gradskim vrtovima – Novi travnjak sportske zone Gradskog vrta Mandlova isprobao je i gradonačelnik Milan Bandić – Gradski vrt Sveta Klara proglašen najuređenijim Gradskim vrtom Zagreba

Sočna piletina i kotlet s grilla za prste polizati za ljetni ručak
PROMO

Sočna piletina i kotlet s grilla za prste polizati za ljetni ručak

Ljeto je vrijeme kada nastojimo ručak pripremiti u 20-ak minuta. Donosimo recepte za sočnu piletinu i savršen kotlet s grilla uz Šafram začine koji će zadovoljiti i najistančanija nepca
Velika Gorica zelenija za još jedan prekrasan gradski vrt
URBANI VRTOVI

Velika Gorica zelenija za još jedan prekrasan gradski vrt

Zelenom akcijom projekta Urbani vrtovi svečano je otvoren drugi gradski vrt u Velikoj Gorici – otvorenju su prisustvovali gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić i zamjenik ministra poljoprivrede Tugomir Majdak