Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Trendi koža: Saznajte s kime ona najviše voli biti u društvu

Trendi koža: Saznajte s kime ona najviše voli biti u društvu
35

Kožnata haljina je sama po sebi dovoljno efketna pa joj nisu potrebni modni dodaci, a kožnata suknja kombinira se s čipkastim bluzama i pletivom neutralnih boja

VIDEO

S kožom ove jeseni ne možete pogriješiti. Izgleda moćno, a idealna je za hladne mjesece i jer grije. No koža je dominantan materijal koji može "preuzeti" kompletan izgled, pa je najbolje nositi samo jedan komad i kombinirati ga na pravilan način.

Uvijek tražena jakna, dobila je prijatelja u kaputu

Kožnata jakna uvijek je u modi. Odlično izgleda s debelim pletivom i popularnim print hlačama. Osim toga, jako je dobra u kombinaciji s krznenim prslukom i plavim trapericama. Za odvažniji look, kombinirajte je s lepršavim materijalima, posebno s prozračnim haljinama. 

Ove sezone mnogi su dizajneri preferirali kožnate kapute, a ističu se Diane von Furstenberg, Givenchy, Fendi, Marc Jacobs i Jean Paul Gaultier. Njih kombinirajte uz elegantne komade kako bi stvorili kontrast i dobru kombinaciju umjesto isticanja isključivo jednog trenda. Kaput će posebno doći do izražaja ako ga naglasite upečatljivim remenom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čipka i pletivo vole kožnate suknje

Kožnata suknja vratila se na velika vrata, a obožavaju je i Fergie i Lucy Hale jer samo s jednim komadom odjeće mijenjate kompletan izgled. Duge olovka suknje najbolje se kombiniraju s košuljama i prozirnim bluzama, a suknje A-kroja s čipkastim bluzama ili vestama neutralnih boja. 

Kožnata haljina - komad za pamćenje

Kožnata haljina idealna je za večernje izlaske kako to predlaže modna kuća Fendi, a kako je sama po sebi dovoljno efektna, nije ju potrebno naglašavati drugim modnim dodacima. 

Seksi hlače za svaku priliku

Uvijek efektne su i uske kožnate hlače ili tajice kakve nose Rosie Huntington-Whiteley i Olivia Palermo. Hlače pristaju i uz debelo pletivo kao i uz asimetrične veste. Možete ih nositi uz visoke kožnate čizme, gležnjače, a dobro izgledaju i uz tenisice na petu kako to nosi Miranda Kerr. 

Modni detalji čine razliku

Ako se bojite da će koža zavladati vašim stylingom, izaberite tek detalj. Tako će obična bluza u trenu postati "it" komad ako je nosite s popularnom ogrlicom od kože nalik na kragnu. 

Duge kožnate rukavica upotpunit će poslovni look, a odlično pristaju uz olovka suknju i široku košulju zataknutu u suknju, dok se kratke rokerske najbolje slažu s casual varijantama. 

Široki kožnati remen također čini razliku. Uz njega će ležerna haljina u trenu izgledati seksepilnije, a sličan efekt postići ćete ako uz jednostavnu pripijenu haljinu ili skinny traperice nosite kožnati peplum. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru