Lifestyle

Komentari 1

Trendi kupaonica: Kako složiti kozmetičke i ostale proizvode

Trendi kupaonica: Kako složiti kozmetičke i ostale proizvode

Staklenke možete koristiti za pohranu svakodnevnih kozmetičkih potrepština poput vatica, štapića za uho, kistova za šminkanje i slično. Ako obožavate parfeme, izložite ih da ih svi vide

Postoji puno kreativnih načina da svoju kolekciju kozmetičkih proizvoda stilski posložite i organizirate. Evo nekoliko ideja:

POGLEDAJTE VIDEO:

1. Posložite predmete po duginim bojama

Instagram influencerica Libby Rasmussen poredala je svoje proizvode za uljepšavanje po duginim bojama. Kao rezultat, dobila je prikaz umjetničkog djela - koristeći akrilne police za pohranu.

2. Koristite staklenke

Blogerica Maria Louise uredila je svoju kupaonicu u modernom stilu seoske kuće. Bila je jako pažljiva s malim detaljima. Koristila je staklenke od slatkiša za pohranu svakodnevnih kozmetičkih potrepština poput vatica. U različite staklenke možete spremiti i druge predmete poput štapića za uho, kistova za šminkanje i slično.

3. Isprobajte pladanj

Ako ste fanatik parfema, umjesto skrivanja lijepih bočica po ormarićima,  postavite ih tako da ih svi vide. Blogerica Merritt Beck prikazuje svoju kolekciju na prekrasnom pladnju za ultra glam izgled, piše Apartment Therapy.

 

Najčitaniji članci