Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Trendovi u nail artu: Kako ove godine unikatno uljepšati nokte

Trendovi u nail artu: Kako ove godine unikatno uljepšati nokte

Ove sezone sve je dopušteno, ali neki trendovi su se pokazali sve popularniji - valovi, neujednačene pastele i psihodelične sedamdesete su stilovi koji će podići vašu manikuru na viši stupanj

Ovo ljeto, nakon dugih samoizolacija, ostanaka kod kuće i manikura i pedikura koja su se bazirale na samoodržavanje čistoće i zdravlja, dolazi nam ljeto s novim trendovima u lakiranju noktiju koji su nježni i romantični poput ljetnog povjetarca.

1. Kontura francuske manikure

Vjerojatno je najveći dizajnerski trend ovog trenutka 'kontura francuske manikure'. Ovaj rad umjetnice noktiju sa sjedištem u L.A.-u Queenie Nguyen, prikazuje asimetričnu igru crno-bijelih boja, ali dizajn je otvoren za interpretaciju.

2. Psihodelične sedamdesete

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aliyah (@aliiiyaaahh)

Nakon što je Kylie Jenner podijelila fotografiju svojih zelenih psihodeličnih noktiju, sve više žena ih traži. 

3. Valovi

Slično psihodeličnim sedamdesetima, valovi na noktima kao da pozivaju čari ljeta da što prije dođu, piše Rafinery 29. Nježne boje i oblik oblik nokta idealni su za svaku ženu. Lolo Nailed, umjetnik za oslikavanje noktiju objavio je fotografiju svojeg viđenja ovog dizajna koji se bazira na svjetlo plavoj boji i sitnim svjetlucavim detaljima.

4. Neujednačene pastele

Ljeti bi se trebali odlučiti na sjajne svijetle lakove. Ali između vruće ružičaste i električno plave, razmislite o pastelno neusklađenoj manikuri, poput ovog dizajna Hang Nguyen, koja će istaknuti zaigranost ljeta i pružiti nježno ljetno osvježenje između neonskih rubova.

5. Oblaci

Ako nikad niste isprobali sanjivu manikuru koja izgleda kao da su se oblaci spustili na vaše nokte, sad je vrijeme za nju. Možete se odlučiti za klasično plavo-bijelu opciju ili sivo-srebrnu poput ove na slici.