Obavijesti

Lifestyle

Komentari 58

Trendovi za zaborav: Kopirani, popularni, ali ne baš lijepi

Trendovi za zaborav: Kopirani, popularni, ali ne baš lijepi
4

Šiljaste nokte i 3D manikuru, poluobrijanu glavu, crni ruž za usne i debele obrve nose mnoge zvijezde. No hoćete li s njima izgledati bolje, to je pitanje...

VIDEO

Na 72. dodjeli Zlatnih globusa u L.A.-u Kelly Osbourne ponovno se pojavila s kosom boje lavande, za koju beauty stručnjaci kažu da je bez iznimke treba ostaviti u 2014. Još jedan od trendova s liste otpisanih je i crni ruž, koji loše pristaje i najljepšim ženama na svijetu poput Joan Smalls koja ga je prošle godine vrijedno promovirala. U novim sezonama vraćamo se bojama, a baš svakoj puti pristaje ruž u nekoj nijansi bobičastog voća. Zaboravite i na ombrè efekt. 

Trendi je balayage tehnika bojenja kose zahvaljujući kojoj ona izgleda kao da je prirodno posvijetlila na suncu. A više se ne nose ni preistaknute kovrče. Dovoljno je da peglom za kosu napravite blage valove oko lica. Umjesto predugih ekstenzija nose se moderne poluduge i kratke kose. Sljedeće na listi trendova koje moramo zaboraviti u 2015. su debele obrve. Highlighter na obrazima je također zabranjen - žene svjetlije puti neka koriste ružičaste nijanse, a rješenje za tamniju put je zlatno rumenilo s primjesama ružičaste. 

Kosa boje lavande 

Ova nijansa vladala je modnim pistama prošle godine, no zamijenile su je tamne nijanse safira koje imitiraju prirodne boje kose.

Reuters/Pixsell

"Ne" šiljastim noktima 

Nokti u obliku badema i diskutabilna 3D manikura ostaju u 2014. nokti trebaju izgledati što je prirodnije moguće za dojam profinjenosti. 

Previše solarija 

Suviše osunčana koža tijekom cijele godine ne samo da nije zdrava nego ostavlja dojam kao da ste zapeli na tropskom otoku.

Wenn/Pixsell

Lutka-trepavice 

S preistaknutim trepavicama izgledat ćete umjetno. Dovoljna je maskara u dva, tri sloja, a između nanošenja pričekajte minutu. Ako niste dosad svladale konturiranje, niti ne trebate.

Zločesti rokerski imidž 

Pletenice sa strane veliki su “ne-ne” u 2015. umjesto toga ispletite cijelu kosu u lagane pletenice i složite ih u punđu. Ne pretjerujte ni sa sjenilom - “da” bojama, ali umjereno. umjesto da namažete cijeli kapak, tušem u jarkoj boji povucite ravnu liniju.

PA/Pixsell

Poluobrijana glava 

Brijanje jedne strane glave je “out”. Umjesto toga lagano nakovrčajte kosu te jednu stranu zataknite iza uha. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti