Obavijesti

Lifestyle

Komentari 26

Trenutak istinske sreće: Nakon 5 godina otkrili da čekaju bebu

Par iz Velike Britanije snimao je razočaranje svakog mjeseca kad bi test na trudnoću pokazao negativni rezultat, ali i trenutak kad je test napokon, nakon pet godina, pokazao pozitivan rezultat...

VIDEO

Hannah Berryman (26) i partner Adam Fairbrass iz Kenta u Velikoj Britaniji pet godina pokušavali su začeti bebu. 

Svoju 'borbu' počeli su dokumentirati 2016., dvije godine nakon što su se odlučili na proširenje obitelji. Nedavno su objavili emotivni video koji je dirnuo mnoge. 

Prošlog prosinca konačno su odlučili posjetiti stručnjaka koji im je rekao da Hannah pati od niske razine hormona što im otežava začeće. Nisu se dali obeshrabriti, te su krenuli na tretman plodnosti, unatoč tome što je tretman bio jako skup. 

U siječnju ove godine Hannah je na Instagramu napisala da je ovo njihova godina.

- U našim mislima, najvjerojatnije ćemo u roku od tri mjeseca početi s tretmanom umjetne oplodnje i napokon ćemo biti korak bliže našem djetetu. Jako smo uzbuđeni. Trudim se ostati usredotočena, puni smo nade i optimizma. Vjerujem da se sve događa s razlogom, ali nikada nećemo odustati - napisala je.

U svibnju je par saznao da imaju pravo na tretmane koje će platiti britanska zdravstvena organizacija NHS-a, koji obično koštaju 8.500 funti (70,000 kuna).

Nakon što je krenula na umjetnu oplodnju, Hannah je redovito objavljivala fotografije i videe svega što su prolazili. Tretman je uključivao dvije noćne injekcije, a cilj je bio proizvesti što više jajnih stanica. 

- Od 11 folikula uspjeli smo dobiti 9 jajnih stanica. Sutra ujutro ćemo saznati koliko od njih je uspješno oplođeno ICSI metodom. Sad treba držati fige da samo jedno jaje uspije 'izdržati' do umetanja natrag u maternicu. A sad kod kuće AJ mora paziti na mene iduća dva dana. S nestrpljenjem čekamo do sutra ujutro kad bi trebali saznati koliko naših jajnih stanica je uspješno oplođeno preko ICSI-ja - objasnila je.

I nevjerojatno, ali umjetna oplodnja je iz prve uspjela te je par začeo dijete. 

Snimanje svega što prolaze kako bi dobili bebu se i dalje nastavljalo, pa su snimili i trenutak kad su saznali da je Hannah napokon trudna. U videu se vidi kako Hannah i Adam u nevjerici gledaju testove za trudnoću prije nego što od sreće počnu plakati i skakati po sobi. 

- Pokušavamo začeti četiri godine i deset mjeseci i to nas je dovelo do ovog trenutka. Želim zahvaliti svim ljudima koji su nam pružali podršku u posljednjih nekoliko mjeseci, a posebno u ovih nekoliko zadnjih tjedana. Bol i razočaranje koje smo iskusili tijekom posljednjih 5 godina nikada neće biti doista zaboravljeni i uvijek će ostati s nama, čak i kad ćemo napokon imati bebu u rukama - napisala je. 

Priznajući da se osjećala krivom što je to podijelila sa ljudima na Instagramu koji se još uvijek bore da zatrudne, dodala je da su se jako dugo borili, a da je ovaj krug IVF-a bio prvi tretman plodnosti na kojem su bili i prva prava pomoć koju su ikada dobili, piše britanski Daily Mail.

- Pročitala sam i slijedim toliko vaših priča, postoji dio mene koji se osjeća krivim što je tu sretnu vijest podijelio ovdje s vama. Ispada da je 'lako' zatrudnjeti na ovaj način, iako znam da je to za mene i AJ bilo sve samo ne lako - objasnila je. 

Dodala je da će tijekom trudnoće biti oprezna jer je svjesna svega što se može dogoditi, ali da ide dan za danom i da je svaki idući dan sretni dan te da će u njemu uživati. 

Njihov dirljivi video koji je uključivao kompilaciju njihovih dugogodišnjih razočaranja sve do trenutka kada su otkrili da je Hannah trudna je prikupio 609.000 pregleda, kao i tisuće komentara.

Njihov video pogledajte OVDJE.

- Tvoja priča je nevjerojatna, dotakla mi je srce! - napisao je jedan emotivni gledatelj.

- Kako prekrasno. Rasplakala sam se - napisala je druga korisnica Facebooka. 

Par bebu očekuje u veljači 2020. godine.

POZNATA LJEPOTICA U ŠOKU: Njezin muž prevario svoju trudnu djevojku s njom

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje