Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

'Tri bebice su umrle, ali morala sam ih roditi za spas četvrte'

Na ultrazvuku u 19. tjednu obznanili su joj lošu vijest. Umrlo je još dvoje koje je dijelilo posteljicu, sveukupno troje. Međutim, savjetovali su je da je i dalje najbolje čekati prirodan porod zbog jedne žive bebe

VIDEO

Tori Keller (24) iz Alabame, bila je devetnaestogodišnjakinja kada je upoznala je partnera Tylera Hallmana. Jedva su čekali osnovati obitelj. Saznala je da nosi četvorke. Bila je u šoku, ali presretna, piše The Sun. 

Na ultrazvuku u 15. tjednu, otkrili su da kod jedne bebe izostaju otkucaji srca. Ona je naime dijelila posteljicu s još dvije bebe, dok je jedna imala zasebnu. Nažalost, posteljica nije bila dovoljno jaka da izdrži trojke. 

Iako je bila loše zbog gubitka jednog djeteta, rečeno joj je da, bez obzira na to, mora iznijeti cijelu trudnoću, zbog još dvoje beba koje su s umrlom dijelile posteljicu. 

- Nisam se mogla odreći druge djece. Nisam imala drugog izbora - rekla je. 

Nakon 18. tjedna prestala je osjećati bilo kakve pokrete u trbuhu, a javili su se i bolovi. Nazvala je svog liječnika i rečeno joj je da se ne brine. Na ultrazvuku u 19. tjednu obznanili su joj lošu vijest. Umrlo je još dvoje koje je dijelilo posteljicu. Međutim, savjetovali su je da je i dalje najbolje čekati prirodan porođaj zbog jedne žive bebe.

Bila je pod strogim nadzorom, a nakon 21. tjedna primljena je u bolnicu. U 23. tjednu krenuo je porod, a rodila je hitnim carskim rezom. Rodila je djevojčicu Athenu 2. siječnja 2017. godine, a malena je bila teška tek 595 grama i duga 30 centimetara. 

Pokazala trbuh nakon poroda: Hvala ti Bože na dobrim genima
Pokazala trbuh nakon poroda: Hvala ti Bože na dobrim genima

Roditelji su morali pričekati dva i pol tjedna kako bi je mogli držati, a u bolnici je provela 127 dana. 

- Kada smo je prvi put vidjeli, bilo je nestvarno. Nismo zamišljali da ćemo je gledati takvu, ali svejedno smo bili presretni - rekla je majka. 

Athena ima malih kašnjenja u razvoju, ali napreduje. Tori i Tyler (24) dobili su u međuvremenu i sina Zachariaha koji sada ima jednu godinu.

- Otvoreni smo u razgovoru s djecom o tome što se dogodilo i želimo održati uspomene na njihove sestre - kaže Tori. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'