Lifestyle

Komentari 14

Tri horoskopska znaka kojima će ljubav procvjetati do kraja ovog mjeseca - jeste li spremni?

Tri horoskopska znaka kojima će ljubav procvjetati do kraja ovog mjeseca - jeste li spremni?

Blizanci će posebno zavodljivi biti krajem mjeseca, a Vodenjaci bi mogli pronaći pravu ljubav u krugu bliskih prijatelja. I Vagama se pronalazak prave ljubavi osmjehuje tijekom lipnja

Blizanci

Za pripadnike ovog znaka lipanj će biti mjesec novih ljubavnih početaka. Sada ste spremni pronaći srodnu dušu i ljubav koja je stvorena za vas i odgovara vam. Tome će doprinijeti i to što ćete u ovom periodu postati svjesni svoje vrijednosti i ojačati poljuljano samopouzdanje te ćete spremno otvoriti svoje srce za ulazak nove ljubavi. Posebno zavodljivi bit ćete 25. lipnja.

POGLEDAJTE VIDEO Veliki ljubavni horoskop za 2020. godinu:

Imajte na umu da svaka prava ljubav počinje najprije ljubavlju prema sebi - volite li sami sebe, voljet će vas i drugi ljudi. Također, iskoristite ovaj period kako biste posvetili pažnju ljudima koji to zaslužuju bilo u poslovnom ili privatnom planu. 

Vaga

Lipanj je mjesec u kojemu ćete ići u smjeru ljubavi, proširit ćete svoje poglede na svijet i bez straha istražiti nepoznata područja. Bit ćete komunikativniji i promišljeniji, a neke stvari će vam se iskristalizirati.

Važno je da se u ovom periodu usmjerite pažnju na osobnu radost i osjećaj zadovoljstva, posebno u ljubavnom dijelu života. U ovom mjesecu ćete biti prepuni energije i vitalnosti u sferi emotivnih odnosa.

Vodenjak

Ovo je period posebno jake strasti koja će jačati kako se mjesec bliži kraju. Bit ćete vrlo kreativni i autentični. Također, osjetit ćete kako vam se vraća vjera u pravu ljubav koja je u zadnje vrijeme bila poljuljana.

Lipanj je mjesec u kojemu ćete snažno napredovati na poljima ljubavnih odnosa i prijateljstava. Moguće je da ćete osjetiti uzajamnu vrtoglavu privlačnost s nekim iz kruga bliskih prijatelja, prenosi Atma.

Najčitaniji članci