Lifestyle

Komentari 12

Tri horoskopska znaka sklona drami i 1 koji će smirivati tenzije

Tri horoskopska znaka sklona drami i 1 koji će smirivati tenzije

Priznajmo da blagdani nisu praznici bez malo drame, bilo da je riječ o neuspjelom kolaču ili nečem drugom. Postoji nekoliko horoskopskih znakova koji vole uzburkati situaciju

Ovo su tri horoskopska znaka koja najčešće započinju dramu i jedan koji voli smiriti tenzije:

1. Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Najvjerojatnije će ispričati drsku, ali urnebesnu šalu na vaš račun.

POGLEDAJTE VIDEO (ljubavni horoskop za nadolazeću godinu):

Ovan je pun originalnih ideja. Jednom kada se dosjeti šale, pametno će je iskoristiti. Ovan je usmjeren na radnju, a ne na posljedice. Njihov humor može uvrijediti, poniziti ili razbjesniti.

2. Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)

Najvjerojatnije će se uključiti u strastvenu političku debatu.

Vodenjak uglavnom raspravu promatra kao pasivan promatrač. Puno draže mu je igrati novu igru nego se uključiti. Ali, sve se mijenja ako se u pitanje dovode Vodenjakova snažna uvjerenja. Vodenjaci tada ne mogu, a da ne uzvrate. Tada će izvući sve brojke i činjenice i vodit će takav monolog da im se nitko neće usuditi upasti.

3. Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Najvjerojatnije će suptilno kritizirati vaš papir za zamatanje.

Da se razumijemo, Djevice imaju najčišće namjere. Oni će stići rano ujutro na vaša vrata s buketom božićnih zvijezda i domaćim (zdravim) kolačićima u ruci. Ali, ponekad mogu otići predaleko u potrazi za savršenstvom. Svi znamo da su Djevice organizatori. Imaju jasnu sliku o tome kako zamišljaju da će se događaji odigrati, s malo prostora za odstupanja. Za veliku blagdansku gozbu predviđaju topao, privlačan dekor stola, odvažne okuse i intrigantan razgovor. Pa kad stvari krenu makar malo po zlu, Djevica će to možda morati istaknuti.

Smiruje tenzije

1. Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

Najvjerojatnije će smirivati moguće tenzije.

Blizanci su promjenjivi zračni znakovi - i sav taj zrak čini ih pozitivnima. Ovi razigrani znakovi unose lakoću u napete susrete ili uzavrele svađe tijekom blagdanske svečanosti. Blizanci mogu pronaći zajednički jezik sa gotovo svakim. Ovi kreativci vole okupljati koncepte, ideje i ljude. I u ovo blagdansko vrijeme, zahvalni smo na njihovoj neobičnoj sposobnosti da nam odvrate pažnju, piše MSN.

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU PRVOG HRVATSKOG DIY SHOWA ‘PILAJ PO SVOM’:

Najčitaniji članci