Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Trudničke trbuščiće treba slaviti, a one su ih s ponosom pokazale

Trudničke trbuščiće treba slaviti, a one su ih s ponosom pokazale

Od Gigi Hadid do Emily Ratajkowski, brojne su zvijezde ovjekovječile svoje 'blaženo stanje' fotografijama koje su postale svojevrstan trend te ih se naziva 'bumpfie' kao način proslave lijepih trudničkih trbuščića

VIDEO

Prvo su to bili selfiji i belfiji, a sada su na red došli 'bumpfiji', sverastući trend s kojim žene slave svoje okrugle trbuščiće i nadolazeće majčinstvo, piše The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO: Tri sestre rodile u isto vrijeme

Pokretanje videa...

01:19

Manekenka Emily Ratajkowski (29) najavila je trudnoću početkom ovog tjedna otkrivajući trbuh u snimkama za časopis Vogue i na svom Instagram računu, ali daleko je od jedine zvijezde koja je na ovaj način obilježila svoje drugo stanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

20 weeks 🤍 getting to know my new body

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Bivši model Peta Todd skinula se i uslikala večer prije nego što je 2015. godine rodila sina Freya. Ta je 33-godišnja majka četvero djece, udana za olimpijskog biciklista Marka Cavendisha, rekla da je rodila četvero djece te je i dalje fascinirana time za što je žensko tijelo sposobno.

Trudnički trbuščići

- Nikad se nisam osjećala privlačno dok sam bila trudna, ali uvijek su me tražili da pokažem svoj trbuščić. U svakom slučaju, drago mi je da sam se slikala - rekla je Peta koja vjeruje da trbuščiće treba slaviti.

Život sa četvorkama: Samo hranjenje traje više od sat i pol
Život sa četvorkama: Samo hranjenje traje više od sat i pol

Gigi Hadid

Ona je svoje prvo dijete dobila s s pjevačem Zaynom Malikom (27) prošlog mjeseca. Model (25) je mjesecima skrivala trbuh prije nego što je u travnju podijelila sretnu vijest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

growin an angel :)

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

- Mislim da su mnogi ljudi zbunjeni zašto ne dijelim više slika, ali trudna sam u doba pandemije i moja trudnoća nije najvažnija stvar koja se sad događa - rekla je Gigi.

Beyonce

Njeno trudničko snimanje ispred cvjetnog luka 2017. godine postalo je najomiljenija fotografija na Instagramu te godine, s 11 milijuna 'srca'.

Tada su 39-godišnja pjevačica i suprug reper Jay Z (50) čekali blizance Rumija i Sir Cartera.

Kasnije je na svojoj web stranici objavila dodatne fotografije na kojima je pozirala gola pod vodom i zajedno sa starijom kćerkom Blue Ivy.

Serena Williams

Ta je 39-godišnji teniska zvijezda pozirala prije nego što je dobila kćer Alexis Olympia Jr, koja sada ima tri godine, sa suprugom tehničkim mogulom Alexisom Ohanianom (37). Serena, koja je osvojila Australian Open samo nekoliko dana nakon što je otkrila da je trudna, slučajno je podijelila sliku koja otkriva njezin trbuh Snapchatu.

Nekoliko mjeseci kasnije, ponosno ju je pokazala na naslovnici magazina Stellar.

Rosie Huntington-Whiteley

Model Rosie predala je kameru suprugu glumcu Jasonu Stathamu (53) kako bi snimio sliku najavljujući da očekuju svoju prvu bebu.

Sin Jack, koji sad ima tri godine, rođen je u lipnju 2017. godine, a Rosie (33) ispričala je kako je uživala u svakoj minuti trudnoće.

Trudnicama nije lako: Evo što se događa u tijelu dok beba raste
Trudnicama nije lako: Evo što se događa u tijelu dok beba raste

Cardi B

Američka umjetnica i njezin suprug reper Offset, objavili su fotografiju kako bi najavili rođenje kćeri Kulture, sada stare dvije godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kulture Kiari Cephus 07/10/18🎀🌸 @offsetyrn

Objavu dijeli Cardi B (@iamcardib)

No Cardi kaže da joj trudnoća nije bila lagana, prvenstveno zbog užasnih mučnina i osjećaja umora te pospanosti dok se trudila završiti tadašnji album i spotove.

Katy Perry

Pjevačica Katy(36) i zaručnik Orlando Bloom (43) u kolovozu su dočekali kćer Daisy Dove. Svoju trudnoću otkrila je u spotu za pjesmu Never Worn White, našalivši se: 'Tako mi je drago što više ne moram uvlačiti trbuh'.

Katy je također podijelila sliku svog trbuščića i rekla je: 'Ali sve je natečeno! Ruke su mi natečene, stopala mi počinju oticati'.

Alanis Morissette

Pjevačica Alanis (46) odvažila se ponoviti Nirvaninu poznatu naslovnicu albuma Nevermind iščekajući svoje drugo dijete.

Sa suprugom reperom Mariom 'Souleye' Treadway (40) dobila je kćeri Onyx 2016., Ever 2010. i sina Winter prošle godine.

- Jedna sam od onih žena koje zapravo uživaju u trudnoći. Gradim ljudsko biće, što mi još djeluje nevjerojatno - rekla je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'