Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Tu se 'fotkaju' cure sa stilom: Najpopularnija mjesta u L. A.-u

Tu  se 'fotkaju' cure sa stilom: Najpopularnija mjesta u L. A.-u
1

Ako je nešto zajedničko brojnim stylish curama koje se fotografiraju diljem svijeta, to su lokacije, a neke od najpopularnijih upravo su u Lala Landu, gradu snova i slavnih

VIDEO

Nema sumnje da je Los Angeles jedno od najpopularnijih mjesta za fotografiranje te je Guinnessova knjiga svjetskih rekorda L.A. ocijenila jednim od gradova koji se na Instagramu pojavljuju najviše. Ne samo da je to grad gdje snovi postaju stvarnost, već je tamo snimljeno mnoštvo filmova, modnih editorijala i kampanja. Lokacije su nam već toliko poznate da imamo osjećaj da smo tamo bili i sami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Photos•Nature•Beauty 💛 (@helenasungxoxo) on

Jedna od najpopularnijih mjesta definitivno je Santa Monica pristanište. Uz zabavni park, arkadne igre, vrtuljak i prepoznatljivi ulaz, ova znamenitost stara 100 godina jedno je od najatraktivnijih mjesta u gradu. Nezaobilazna je poza ispred znaka Route 66, a zatim i vožnja velikim kotačem, s pogledom na obalu.

POGLEDAJTE VIDEO: Dan u Los Angelesu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Hrvatica iz Los Angelesa: 'Jeziva je situacija' 02:50
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Abbot Kinney Blvd (@abbotkinneyblvd) on

Abbot Kinney Boulevard magazin GQ prozvao je "najslađim blokom u Americi", a Forbes "najsjajnijom ulicom Amerike". Nakon što je popularnost ulice narasla, na lokaciji je otvoreno masa kafića i restorana koji izgledaju kao stvoreni za fotografiranje. Zato što to i jedu. Tu je i hrana chic, krafne su dizajnerske, a sladoledi bajkoviti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Colette Miller (@colettemillerwings) on

Colette Miller's Angel Wings – krila na zidu dio su globalnog projekta iz 2012. godine, kako bi autorica Miller podsjetila "čovječanstvo da smo svi mi anđeli na Zemlji". Od tada su šarene freske na zidovima, u visini čovjeka, postavljene na brojne druge lokacije u gradu, a ljudi se ispred njih stalno fotografiraju. L.A. Times krila autorice Colette Miller naziva "jednim od najpoznatijih pozadina Instagrama". Popularan hashtag koji Influencerice koriste prilikom objave ispred ovog zida je #globalangelwings.

Nove vruće hlačice 'pufaste' su i podsjećaju nas na šećernu vatu
Nove vruće hlačice 'pufaste' su i  podsjećaju nas na šećernu vatu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr. Madeline M. Barlow (@madelinembarlow) on

Griffith Park i opservatorij je slavna art-deco zgrada s dramatičnom pozadinom, uz planinu i pogled na grad. Nonšalantno naslonjene pored teleskopa, s pogledom u budućnost, slikale su se brojne cure.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝕋𝕆𝔹𝕀ℕ 𝔸ℙℙ𝕃𝔼 (@peace_n_equality) on

Zahvaljujući relativno nedavnoj preobrazbi, jezero Echo Park postalo je obiteljsko rekreacijsko područje s bujnim zelenim palmama, cvjetovima lososa, mostovima, fontanama i labudovima nasred grada. Jedna od lokacija koja ima niz scena i svaka je jednako atraktivna.

10 odličnih komada s H&M-ova sniženja po cijenama do 150 kn
10 odličnih komada s H&M-ova sniženja po cijenama do 150 kn
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Santoro💋 (@elenasan.toro) on

Holivudska Staza slavnih svjetski je poznata lokacija, odnosno pločnik prekriven ružičastim zvijezdama koji prekriva 15 blokova Bulevara. Brojka imena slavnih na zvijezdama je pozamašna, prije par godina bilo ih je čak 2600.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AngelaSarafyan (@angelasarafyan) on

Koncertna dvorana Walt Disney dom je filharmonije Los Angelesa te je potpisuje jedan od najpoznatijih arhitekata svih vremena, arhitekt Frank Gehry. To je impozantna struktura od nehrđajućeg čelika koja svakoj fotografiji daje dramatičnu pozadinu.

Sniženja su počela! Imamo top 10 komada iz Manga do 250 kn
Sniženja su počela! Imamo top 10 komada iz Manga do 250 kn
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✈ Los Angeles Glow (@losangeles.glow) on

Stari kvart Venice Canals nudi pogled u rane 1900-e, kada je građevinar Abbot Kinney želio stvoriti "Veneciju Amerike", po uzoru na grad Veneciju u Italiji. Riječ je o dijelu grada koji ima kuće okružene kanalima i potocima, a sve je uređeno pločnicima, cvijećem i zelenilom te svaka scena izgleda bajkovito i šarmantno.

Od bluze do tenisica i torbe: 10 najboljih komada s Reserved sniženja za manje od 150 kuna
Od bluze do tenisica i torbe: 10 najboljih komada s Reserved sniženja za manje od 150 kuna
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christine Alexandra Chiu (@christine_chiu88) on

LACMA iliti Muzej umjetnosti Los Angelesa dom je umjetničkim djelima, veličanstvenim skulpturama, vrtovima i vanjskim zgradama koje kao da su stvorene za fotografiranje. Jedna od najpoznatijih scena je instalacija Urban Light, objavio je A day in LA.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Dnevni horoskop za petak 19. travnja: Lava čekaju nevolje s partnerom, netko osvaja Raka
ASTRO SAVJETI

Dnevni horoskop za petak 19. travnja: Lava čekaju nevolje s partnerom, netko osvaja Raka

Pročitajte dnevni horoskop za petak 19. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje