Lifestyle

Komentari 2

U 23. godini kupila kuću i sama ju je pretvorila u dom iz snova

U 23. godini kupila kuću i sama ju je pretvorila u dom iz snova

Dnevni boravak obogatila je elegantnim namještajem, uključujući ogromno zrcalo, stakleni stol za objedovanje sa stolicama od sivog baršuna

Korisnica TikToka Rebecca Yasmin, koja je svoju prvu kuću kupila sa 22 godine, podijelila je kako je derutnu i staru kuću pretvorila u dom iz snova, piše The Sun. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Za uređenje joj je trebalo dvije godine. Svaka prostorija doživjela je potpunu preobrazbu. U svom je domu prvo popravila struju, a zatim je u zadnji trenutak odlučila zamijeniti cijelu kuhinju.

POGLEDAJTE VIDEO: Uredila svoj dom iz snova

- Najbolja odluka koju sam ikad donijela. Uživala sam uređujući kuhinju i bila je puno jeftinija nego što izgleda - rekla je. 

Njezini videozapisi na TikToku pokazuju korak po korak do obnove. Obojila je zidove i stavila tapete. Odlučila se za neutralne boje na zidovima, a prostorijama toplinu daju drveni podovi i krem tepisi. 

Dnevni boravak obogatila je elegantnim namještajem, uključujući ogromno zrcalo, stakleni stol za objedovanje sa stolicama od sivog baršuna iz kolekcije Michelle Keegan s Very, mramornim kaminom i vazama s pampasima. 

Ljudi su oduševljeni transformacijom, a neki od komentara su: 'Čestitam, prekrasno je, učinili ste nevjerojatan posao'. 

Jedan je napisao: 'Jeste li sami obavili sav posao ili ste imali nekoga da pomogne ??? Izgleda nevjerojatno'. 

Rebecca je odgovorila da je imala električare i montažera kuhinje, no sve ostalo je napravila sama uz pomoć obitelji.  

- Presretna sam rezultatom. O ovome sam oduvijek sanjala - kaže. 

Najčitaniji članci