Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

U ekskluzivnim hotelima spava se u kavezu ili kupa u čaši

U ekskluzivnim hotelima spava se u kavezu ili kupa u čaši
1

Berlin, američka Pennsylvanija, Las Vegas, Brighton, Cannes i London samo su neka od mjesta s hotelima osmišljenim isključivo za parove koji žele uživati...

VIDEO

Maštanja o savršenoj valentinovskoj večeri kod nekih će parova kulminirati ultraromantičnom večerom uz svijeće. Oni koji priželjkuju nešto ekstremniji ljubavni doživljaj zadovoljstvo će pronaći, primjerice, u hotelu Propeller Island City Lodge u Berlinu. Koncept spavanja u “umjetničkom djelu”, kako piše na internetskoj stranici hotela, osmislio je njemački umjetnik Lars Stroschen. Od 40-ak unikatnih tematskih soba zaljubljenima su namijenjene kaleidoskopska soba zrcala u obliku dijamanta, soba “space cube”, čiji se “ludi” mehanički krevet može razdavajti i spajati, te ekskluziva hotela - soba “dva lava”. 

Za 1414 kuna u sobi se može spavati u bračnom krevetu, ali i u dvama kavezima smještenima na postoljima visokim metar i pol. Oni najekstremniji ipak će se odlučiti za tzv. gruft - sobu s labirintom i lijesovima umjesto kreveta. Nešto romantičnije Valentinovo provest će oni koji se, igrom slučaja ili sreće, na taj dan nađu u američkoj Pennsylvaniji. Tamošnji kompleksi Cove Haven Entertainment ljubavnim parovima nude ekskluzivni doživljaj u apartmanima u kojima je ugrađena divovska čaša šampanjca s jacuzzijem za dvoje. No za taj hedonistički užitak potrebno je izdvojiti 2643 kune.

Dan zaljubljenih na američki način

Oni koji su spremni izdvojiti pozamašan iznos novca, strast za luksuzom zadovoljit će u Palms Casino Resortu u Las Vegasu. Tamošnja ponuda uključuje apartmane s rotirajućim krevetom i zrcalima, šest penthousea te tri vile Sky.

Zločesti parovi idu u 'igraonicu'

Hotel Pelirocco u Brightonu, inspiriran pop artom, rock and rollom i burleskom, zaljubljenima nudi noćenje u sobi za vrhunsko zločesti vikend. U najskupljoj sobi hotela - “the play roomu” (sobi za igre) za 2279 kuna gosti mogu uživati na okruglom 2,5-metarskom krevetu, tuširati se u monsunskom tušu za dvoje te plesati oko šipke (hotel nudi i prethodni tečaj). Za nešto manje novca u Peliroccu se može noćiti u Betty’s boudoiru, inspiriranom legendarnim pin-up modelom Betty Page, u sobi “pussy” boje fuksije ili u sobi “nookii” namijenjenoj “odraslima”. Osim neonskih natpisa i puno crnog satena, “nookii” gostima nudi nešto drukčiju vrstu fetiš zabave na tzv. nastranom krevetu (“kinky beds”). 

Nazvan prema matematičkoj konstanti Pi, luksuzni hotel “3,14” u francuskom Cannesu nudi noćenja u raskošnim apartmanima uređenima na temu pet kontinenata - Amerike, Afrike, Oceanije, Europe i Azije.

Inspirirana Parizom, Europa utjelovljuje ljubavno utočište s mirisom ruža i cedrovine namijenjeno “transportiranju” gostiju u kabaretske sfere glamuroznoga “grada svjetlosti”.

Dekadentno noćište za ljubavnike

Svaka soba britanskoga hotelskog lanca Crazy Bear odiše dekadencijom koju ne možete zamisliti ni u najluđim snovima. Dekadencija se u ovom slučaju plaća od 3024 do 3769 kuna po noćenju.

Zov egzotike u glamuroznom Cannesu

Uređen raskošnim materijalima, apartman Afrika hotela “3,14” poziva na divlje čari egzotičnog užitka. Doživljaj pojačavaju mirisi muškatnog oraščića, cimeta te damašćanskih ruža, kao i orijentalni zastori u boji fuksije.

Senzualan sjaj londonskog minimalizma

Luksuzan intimni londonski hotel s pet zvjezdica The Hempel uređen je u minimalističkom stilu te slovi kao duboko opuštajuće utočište za tijelo i psihu. Najbolju sobu hotela “Lioness’s den” ispunjava krevet okružen svijećama postavljen na platformu, koja je za strop pričvršćena sjajnim metalnim polugama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje