Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

U Gardalandu se otvara vodeni Lego park s mnoštvo atrakcija

U Gardalandu se otvara vodeni Lego park s mnoštvo atrakcija
1

Građevinski radovi u Gardalandu odvijaju se punom parom jer se gradi fantastičan LEGOLAND vodeni park, koji će se otvoriti krajem svibnja, odnosno 28.05. ove godine

VIDEO

Unutar bogate ponude ove nove atrakcije, u LEGOLAND vodenom parku će svaki posjetitelj pronaći svoj kutak, a kako je park opskrbljen i restoranima, cjelodnevna zabava za cijelu obitelj je zagarantirana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:01

 LEGOLAND vodeni park će se otvoriti krajem svibnja, odnosno 28.05. ove godine, a odmah na ulazu u park pažnju posjetitelja će privući LEGO River Adventure, rijeka koja teče kroz veći dio vodenog parka i po kojoj se posjetitelji mogu 'voziti' pomoću prilagodljivih splavova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gosti će imati priliku koristiti velike, mekane, lebdeće LEGO kocke koje će im pomoći u izgradnji vlastitih splavova. Vožnja rijekom ide kroz sugestivnu špilju s podmorskom tematikom te područja u kojem će se nalaziti stotinjak talijanskih spomenika izrađenih od LEGO kocki, poput milanske katedrale do Koloseuma u Rimu, kule u Pisi i ostalih.

- LEGOLAND Water Park Gardaland imat će toliko atrakcija da će svi posjetitelji biti oduševljeni, bili oni mladi ili stari - rekao je Luca Marigo, direktor prodaje i marketinga tvrtke Gardaland i dodao da će tematska područja imati puno šarenih tobogana za djecu i mlade svih dobnih skupina, kao i kreativno područje u kojem će djeca moći igrati i graditi s LEGO kockama, bazeni će biti opremljeni ležaljkama i velikim sjenicama na kojima se obitelji mogu opustiti.

Beach Party je pak neodoljiva atrakcija s igralištima i raznobojnim toboganima, idealno je mjesto za zabavu djece jer sadrži vodene topove koji ispaljuju vodu u svim smjerovima, a nad kulom će biti postavljena divovska kanta vode koja će s vremena na vrijeme zaliti ljude u bazenu.

DUPLO Splash atrakcija je namijenjena mladim avanturistima koja potiče djecu da uče kroz igru ​​i otkriju zabavne vodene tobogane. Naime, ovo je područje na kojem se djeca i obitelji mogu zabaviti otkrivajući razne vodene životinje koje nastanjuju različite dijelove planete, od džungle do polarnih regija.

Zabava je zagarantirana i na toboganima Jungle Adventure tako da će svatko sigurno pronaći tobogan koji mu odgovara.

Na kraju, atrakcija Pirate Bay, sa svojim velikim bazenom, idealno je mjesto za cijelu obitelj koja želi uživati u kupanju, hlađenju ili se samo želi opuštati. Ulaz u bazen je postupan tako da i mlađa djeca mogu pristupiti vodi i zabaviti se igrajući se s LEGO kockama dok ne osvoje gusarsku tvrđavu.

Tu je i LEGOLAND Shop gdje svi ljubitelji LEGO kocki mogu kupiti svoje omiljene igračke i nastaviti uživati ​​u njima i kod kuće.

Za ovaj park, Gardaland je zaposlio više od 50 profesionalaca kako bi upravljali LEGOLAND vodenim parkom. Također, angažirali su i oko 40 spasilaca koji će nadzirati područja ili atrakcije te nadgledati i pomagati kupačima kako bi im se zajamčila sigurnost.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU VIDEO SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru