Lifestyle

Komentari 0

U Kraševoj prodavaonici možete si izraditi čokoladu kakvu želite

U Kraševoj prodavaonici možete si izraditi čokoladu kakvu želite

Na Trgu bana Jelačića u Zagrebu u petak je otvorena Kraševa prodavaonica i slastičarnica gdje se mogu kupiti i degustirati brojne slastica, ali i kupiti prigodni darovi

Nova Kraševa prodavaonica i slastičarnica otvorena je u petak na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Već od ranog jutra u Kraš choco &cafe dolazili su znatiželjni građani, a stolovi na terasi, iako je na otvorenom brzo su zauzeti kao i oni u unutarnjem prostoru nekadašnje Male kavane. 

U toj Kraševoj slastičarnici mogu se pojesti torte i kolači inspirirani Kraševim slasticama, poput bajadere, griotta, ledene i jaffa čokolade te domaćica keksa. Komad torte je 25 kuna, a macaron devet. Posebno za advent osmislili su fritule s preljevom od čokolade koje su 20 kuna, a one s bajadera preljevom su 25. Ugrijati se može uz vruću čokoladu za 25 kuna i razne choco shooterse koji su 18 kao i kuhao vino. 

U tom prostoru na Trgu je i prodavaonica Kraševih slastica, a osim redovitog asortimana, tamo se mogu kupiti ručno rađene praline i namaz od bajadere. Ručno rađenih pralina ima dvadesetak vrsta, a četiri su sa stevijom.

Može se naručiti izrada čokolade od 100 grama po želji u kojoj su do tri vrste dodataka. Dodaci mogu biti orašasti plodovi, kiki ili gumeni bomboni, bananko... Trenutno ih je 18 i vrste će ovisiti o sezoni, a sad zimi nude i đumbir. Čokolada stoji 25 kuna i gotova je za pola sata. 

Najčitaniji članci