Lifestyle

Komentari 0

U subotu uz 24sata darujemo knjižicu o skidanju kilograma

U subotu uz 24sata darujemo knjižicu o skidanju kilograma

Svi čitatelji dobit će knjižicu u kojoj donosimo savjete za skidanje suvišnih kilograma i održavanje težine. Vrhunski nutricionisti otkrili su kako izgleda tanjur za vitkost

Što je više sirovog voća i povrća, to se manje jede i lakše mršavi, savjetovali su nutricionisti za 24sata u knjižici Fit do ljeta.

Svi čitatelji uz tiskano izdanje 24sata u subotu, 27. travnja, dobit će knjižicu Fit do ljeta, u kojoj donosimo savjete za skidanje suvišnih kilograma i održavanje težine. Vrhunski nutricionisti otkrili su kako izgleda tanjur za vitkost - koja je idealna doza ugljikohidrata, masti i bjelančevina.

Donosimo i trikove za zdravu pripremu hrane te što se smije a što ne smije jesti. Otkrili smo i top savjete za poticanje metabolizma - što jesti da se osjećamo sito, što piti uz obrok i koja je najbolja namirnica za međuobrok. Saznajte i koja hrana sadrži malo kalorija, pa je možete jesti u neograničenim količinama. Donosimo i odlične recepte za napitke koji čiste tijelo od otrova i masnoća, obnavljaju mišiće i podižu energiju.

Napravili smo plan uz koji možete vježbati te donosimo savjete kako savladati zamke na putu do vitkosti i ne pokleknuti zbog majka vremena.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi