Lifestyle

Komentari 1

U svom vrtu izgradio je dom za divlje miševe: Imaju malo selo!

U svom vrtu izgradio je dom za divlje miševe: Imaju malo selo!

Fotograf divlje prirode iz Engleske je u svom vrtu sagradio minijaturno selo u hobitskom stilu za divlje miševe. Minijaturne kućice napravio je od drveta kako bi sličile onima iz filmova Gospodar prstenova i Hobit

Tograf iz Engleske se fotografijom počeo baviti kako bi se izliječio od depresije. Tako je jednog dana fotografirao miša, kojeg je kasnije nazvao George, u svom vrtu i odlučio mu napraviti dom. Ubrzo su se pojavili i drugi miševi i jedan dom je postao cijelo mišje selo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sljedećih dana, George i Tograf su postali prijatelji, a ponekad su dijelili i obrok. Onda je jednog dana, kad mu je išao odnijeti hranu, primijetio još jednog miša i odlučio proširiti njihov dom. Mišju kuću učinio je većom i širom, dodajući još četiri nove sobe. 

Nije prošlo dugo i u njegovo mišje selo došao je još jedan miš.

Kako je vrijeme prolazilo, Tograf i miševi podijelili su brojne pustolovine, a kućice od drveta postale su veće i pretvorile su se u domove u koje će novi miševi uskoro useliti. 

Mišje selo neprestano raste i mijenja se, a miševi ga vole. Ima sve što im treba te je osigurano i zaštićeno od mačaka, a o njima se svakodnevno brine Tograf, piše Bored Panda.

 

Najčitaniji članci