Lifestyle

Komentari 0

U utorak svim čitateljima darujemo katolički kalendar

U utorak svim čitateljima darujemo katolički kalendar

Uz katolički kalendar u 2022. godini nećete zaboraviti imendan svojih najdražih, a moći ćete pratiti i sve svetkovine, blagdane, praznike i spomendane u RH

Za sve čitatelje tiskanog izdanja 24sata u utorak, 28. prosinca, pripremili smo katolički kalendar za novu 2022. godinu.

U njemu su istaknuti svi vjerski blagdani, svetkovine i spomendani u godini koja je pred nama, a dobit ćete ga uz svoje omiljene dnevne novine. Riječ je o kalendaru koji će vam poslužiti u cijeloj sljedećoj 2022. godini te koji će na najbolji i najpraktičniji način ukrasiti zid ili neko drugo mjesto prema želji u vašem domu. U njemu su popisani svi sveci i blaženici te označeni državni praznici i blagdani u Hrvatskoj.

Znate li kad je vama ili vašim najdražima imendan? Uz naš katolički kalendar nikad ih nećete zaboraviti, a vaši bližnji bit će vam zahvalni. Uz to, moći ćete lakše izračunati neradne dane i isplanirati omiljene aktivnosti tijekom cijele godine. Zbog toga u utorak, 28. prosinca, ne propustite kupiti 24sata i potražite ovaj izniman dar koji će zasigurno oduševiti vas i cijelu obitelj.

Najčitaniji članci