Obavijesti

Lifestyle

Komentari 169

U vagini joj izrastao krumpir, drvosječi u plućima rasla jelka

U vagini joj izrastao krumpir, drvosječi u plućima rasla jelka
1

U videu je pokazano što sve ljudima padne na pamet i što im se događa. Tu je 10 primjera što je sve raslo u njihovim tijelima - parazitski blizanci, ogromni crvi, čudne biljke...

VIDEO

Nerođeni blizanac 

36-godišnji muškarac iz Indije bio je mršav, ali imao je neobjašnjivo velik trbuh. Završio je u bolnici. Sumnjali su da ima tumor. Kad su ga kirurzi otvorili uslijedio je šok - u trbuhu je rastao njegov blizanac. Imao je udove, kosu, genitalije, dugačke nokte. Zalijepio se za muškarca još dok su bili u majčinom trbuhu i nastavio je živjeti u njemu kao parazit.

Mozak živog čovjeka kao hrana 

Rosemary Alvarez primljena je u bolnicu nakon što joj je utrnulo rame i zamutio joj se vid. Skenirali su joj mozak. Liječnici su najprije pomislili da je tumor u moždanom deblu. Završila je na operaciji, ali nije se radilo o tumoru već o parazitskoj trakavici koja se migoljila u njezinom mozgu. Rekli su joj da je tamo mogla završiti jedino ako je pojela jajašce trakavice u nekoj hrani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rastuća zubobolja

Muškarac star 36 godina posjetio je zubara zbog jake zubobolje. Šokirali su se shvativši da mu bol uzrokuje agava koja mu je klijala u šupljini kutnjaka. Njegovi zubi bili su toliko truli da se stvorilo plodno tlo za nicanje biljke.

Grašak klijao u plućima

Stariji muškarac iz SAD-a patio je od kratkog daha mjesecima, a u bolnici je završio kad su mu pluća kolabirala. Mislio je na najgore - da ima uznapredovali rak pluća. Ali, nije bilo to već mu je u plućima rastao grašak. Upao mu je u pluća dok je jeo, a do operacije je narastao 1,25 centimetara.

Thinkstock

U uhu joj rastao maslačak

Djevojčica stara svega 16 mjeseci završila je u bolnici zbog bolova od kojih nije prestajala plakati. Mjesecima ju je boljelo uho. Majka je vidjela nešto u uhu djevojčice, ali nije uspjela to izvaditi pa je s djevojčicom otišla liječniku. U uhu joj je rastao maslačak. Bio je dugačak već dva centimetra. Izvadili su ga kirurškim zahvatom. 

Ogromni crvi u tijelu

Tijekom 2015. godine 22 ljudi iz Afrike imalo je bolest gvinejskog crva - inficirao ih je gvinejski crv nakon što su pili nečistu vodu u kojoj su bile larve. Nakon što su ušle u tijelo počele su rasti do jednog metra. Tad crv dolazi u stadij kad je sposoban pariti se i razmnožavati te želi izaći iz tijela van pa grize sve oko sebe. Najčešće izlaze kroz stopala, ali znaju i kroz glavu, oči i genitalije. To zna trajati mjesecima.

Divovski grumen kose

Djevojka od 18 godina završila je kod liječnika zbog povraćanja koje se pojavljivalo nakon svakog jela. To je trajalo pet mjeseci tijekom kojih je izgubila 18 kilograma. Tijekom tog perioda trbuh joj je bio natečen i bolan. Ultrazvuk je pokazao da se unutra nalazi nekakva masa - radilo se o ogromnom grumenu kose koji joj je ispunjavao cijeli trbuh. Otkrili su kako je žena imala poremećaj - godinama je jela vlastitu kosu, a grumen u trbuhu postajao je sve veći. Liječnici su svu tu kosu izvadili.

Monstruozni tumor sa zubima 

Nicole Ellington i njezina nerođena beba umalo su umrle zbog monstruoznog tumora koji je rastao u njezinim prsima. Počeo se uništavati trudničke hormone u njezinom tijelu. Nazvali su ga monstruoznim jer je bio prekriven dlakama i zubima, i nalazio se u njezinom tijelu od kad je rođena. Tumor je mirovao sve dok nije ostala trudna, a onda je podivljao i počeo ubrzano rasti. U tri mjeseca narastao je do veličine lubenice. Pritiskao joj je pluća i srce i smanjivao dotok kisika do maternice. Izvadili su ga kirurškim zahvatom.

Jelka mu rasla u plućima

Artyom Sidorkin (28) doteturao je u bolnicu iskašljavajući krv, s jakim bolovima u prsima. Liječnici su najprije mislili kako ima rak, ali ispostavilo se mu u plućima raste jelka koja je počela pritiskati krvne žile. Ispostavilo se da je slučajno udahnuo sjemenku dok je u šumi rušio drva.

Krumpir se širio vaginom 

Nakon što je 22-godišnja žena iz Kolumbije završila u bolnici zbog strašnih bolova u trbuhu, liječnici su u njezinoj vagini otkrili - krumpir - proklijao je.

Žena je priznala kako ga je stavila u vaginu kao jednu vrstu kontracepcije nakon što joj je majka rekla da tako ne može ostati trudna. Ali, krumpir je pustio korijenje i širio se njezinim reproduktivnim organima.

Pogledajte sve to u videu:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 169
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru