Obavijesti

Lifestyle

Komentari 134

'Udana Ruskinja platila mi je 4.500 kuna za vruću masažu'

Martin je otkrio kako su mu dva tjedna u sjevernoj Dalmaciji okrenula život naglavačke. I sve to zbog njegove strasti prema zavođenju imućnih žena...

VIDEO

Nekome je to Sodoma i Gomora, meni je to način života. Tako nam je čitatelj Martin (35) iz Velike Gorice opisao svoje ljeto na Jadranu. Tražili smo nekoga tko će nam otkriti što se sve krije iza vruće ljetne sezone na hrvatskoj obali, a dobili smo i više nego što smo tražili. Naime, Martin je otkrio kako su mu dva tjedna u sjevernoj Dalmaciji okrenula život naglavačke. I sve to zbog njegove strasti prema zavođenju. Ne bilo kakvom, već uglavnom zavođenju imućnijih žena koje će znati cijeniti njegovu strast.

Njegova priča ide ovako...

"More. Meni more ništa ne znači. More, voda, rijeka, jezero, bazen, tuš kabina. Meni je to sve isto. Okupao sam se četiri puta u zadnjih pet godina. I to je uglavnom bilo noćno kupanje jer je situacija tako zahtijevala. A svakog ljeta sam tri tjedna na obali. Svake godine druga lokacija. I svaki dan na plaži.  Zašto? Zato što obožavam žene, lud sam za, njima. Pogotovo starije, iskusnije, ali i one koje djeluju profinjeno i glamurozno. Žene su apsolutno predivna bića i svaki dio sebe dajem za njih. Priznajem, nisam baš neki altruist pa da nesebično dajem svoje srce bez da tražim nešto zauzvrat, prije sam hedonist koji koristi svoje vještine kako bi zadovoljio svoju neutaživu strast za zavođenjem i bio nagrađen za to.

Žudim za lijepim ženama i neopisivim seksualnim uzbuđenjem. Pažljivo sam napisao ove posljednje tri riječi, bez da sam upotrijebio isključivo jednu - seks. Upravo seks je na dnu liste mojih prioriteta, jer sve ono što prethodi seksu vrijedno je svakog trenutka. Uzbuđenje, otežano disanje, trnci i pokušaj kreiranja jedne vruće strastvene priče u kojoj sam ispisuješ retke i ne znaš što te čeka na idućoj stranici. Kraj svake priče je isti, ili gotovo isti. Seks. I zbog toga je najmanje uzbudljiv.

Pazite, možda će vas iduća rečenica šokirati i možda ćete o meni nakon nje imati grozno mišljenje, ali probajte shvatiti da nije ništa crno-bijelo i da svatko živi svoj život sa različitim stilom, potrebama i očekivanjima. U životu sam zaveo više stotina žena. I vjerujte mi, ne hvalim se brojkama kako bih nekoga impresionirao, već jednostavno kako bi vam bilo jednostavnije shvatiti moju priču. Nemam potreba za hvaljenjem, uostalom vi ne znate tko sam niti ćete ikad znati. Ukoliko niste zgodna žena od 30 do 50 i ljetujete u srednjoj Dalmaciji. Ili njihov muž. Loša šala. Znam. Svejedno, sve što radim, činim radi sebe i zbog svojih zadovoljstava. Sebično? Možda i jest, ali vjerujte mi da takav način života odnosi žrtve na nekom drugom životnom planu. Zasad mi je dobro, ne bunim se. Prijatelji koji znaju dio moje priče uspoređuju me sa Charliejem Sheenom. Bez droge i alkohola. Naime, nikad nisam probao drogu, a alkohol izbjegavam jer me samo sputava u onome u čemu sam najbolji. Zavođenju. Doduše, Charlie uglavnom plaća ženama, kod mene stvari idu u suprotnom smjeru.

Nisam muška kurva. Ne uzimam novac nakon seksa. Moja je priča puno kompleksnija, površni ljudi bi ju usporedili sa sponzorušama koje se znaju dobro unovčiti. Meni novac nije bitan. Bitno mi je uzbuđenje i strast, a materijalne stvari su nešto što me prate, jer moje ljubavnice dolaze iz 'višeg platnog razreda'. I zato sam ja uvijek uglađen, profinjen, elegantan i zavodljiv.

I sad se već mislite, što ovaj trkelja, di su sočni detalji. Uglavnom, već prvu večer mi se posrećilo već u apartmanu. Unajmio sam apartman u luksuznom kompleksu i nadao se pronaći nešto na domaćem terenu. Spremio sam se za izlazak, izašao na balkon zapaliti cigaretu, a na susjednom balkonu dvije atraktivne Ruskinje srednjih godina. Neloš početak. Lijepo sam se sredio, tako da sigurno nisam bio nezanimljiv, a već pri prvoj razmjeni pogleda i pozdravu primijetio sam priliku. Vjerujte mi, nakon toliko godina iskustva, mogu već sa preciznom sigurnošću prepoznati priliku. Malo sam odglumio sramežljivost, tiho pozdravio i nastavio gledati prema moru. Čuo sam hihotanje s njihove strane pa sam se spretno ubacio: 'Pa nisam valjda toliko smiješan?' Na engleskom naravno, iako razumijem i ponešto ruski. Moje škole, poslovi i iskustvo su mi darovali mogućnost da naučim nekoliko jezika pa tako osim engleskog, tečno pričam francuski, talijanski i njemački, a razumijem i još neke. Uglavnom, nekoliko duhovitih komentara i par starih fora donijeli su mi piće s njima u jednom od obližnjih barova.

Crnokosa Ruskinja, meni zgodnija, upravo se rastala od jednog Turčina nakon godinu dana braka koji je potekao iz jedne avanture na antalijskoj rivijeri. Pričala je da joj treba odmor i da joj je zlo od muškaraca. Ok, nju sam otpisao. Druga je bila ljepuškasta plavuša, udana žena od nekakvih 40-ak godina, koketna i zabavna. To je to. Pripremio sam teren, jer nije se ukazala nikakva situacija da ona i ja ostanemo na sami te večeri, ali za sutra sam imao plan. Malo će mi biti na knap, jer za sutra navečer sam se dogovorio s bivšom curom koja je prekinula tešku vezu i trebala joj je utjeha. Off-the-record, jer ona nije moj target na ljetovanju.

Sutradan. Poziv na doručak, a znakovito plava Ruskinja stigla je sama. Sve mi je bilo jasno. Prijateljica je umorna i ostala je spavati. Ovo će biti lako, samo morat ću to nekako riješiti do večeri, jer sam obećao nešto perverzno bivšoj djevojci. Neću vam otkriti što. Uglavnom, nakon doručka smo malo prošetali, otkrila mi je da joj je muž imućni poslovni čovjek iz Samare i da nikad nema vremena za nju, ali ima za kojekakve mlade ljubavnice i sponzoruše. I zato je nesretna, ali zaprijetio joj je da će ostati bez svega ako ga ostavi. I naravno, već sam ja čuo gomilu takvih priča, uopće me nije bilo briga je li istinita ili ne, samo to je uvijek znak da ću je uskoro ljubiti po cijelom tijelu. Imala je zakazanu masažu za kasno poslijepodne, ali sam se ja velikodušno ponudio da ću joj ja to odraditi obzirom da sam, potrebe radi, gnjavio prijatelja profesionalnog masera da me poduči toj vještini.

Nešto nakon 18 sati Olga je zakucala na vrata. Primio sam ju u apartman, zamolio da se skine i ogrne ručnikom. Ponudio sam joj laganu ili nešto jaču masažu, rekla mi je: 'Ti odaberi, prepuštam se tvojim rukama.' Polegao sam ju na veliki krevet, namazao uljem i krenuo polako. Namještao sam se iza njezinih leđa, lagano prelazio od vrata prema dolje, povremeno joj umjesto jakih dodira lagano prstima prelazio po leđima, osjetio sam da ju to uzbuđuje. Lagano sam se spuštao i polako prešao na noge, mičući ručnik prema gore. Masirao sam joj bedra, najprije s vanjske strane polako prema unutrašnjoj. Sve dok nisam došao do zone koja će definitivno odrediti nastavak. Lagano sam klizio s unutrašnje strane prema gore, kružio prstima sve više i čekao neku reakciju. Osjetio sam njezin uzdah i uzbuđenje i to mi je bio znak da mogu nastaviti. Podigao sam ručnik i prešao na guzu.

Lagano sam ju masirao, stiskao, a ona je disala sve brže i glasnije. Spustio sam se i nastavio usnama tamo gdje sam stao rukama. Spustio sam se niže i nježno je ljubio na mjestima koja su dotad bila pokrivena. Počela je glasno disati. Istovremeno sam se i ja skidao i za čas sam bio gol. Legao sam lagano na nju, bila je mokra i spremna. Zastenjala je kad sam ušao u nju. I bila sve glasnija, čak mnogo glasnija od većine. To me dodatno palilo. Uživala je. Odjednom se okrenula, mene bacila na krevet i sjela na mene. Nije se skidala 20-ak minuta. Sve dok nije dovršila posao. I njezin i moj. Legla je pokraj mene i zagrlila me. Nismo uopće pričali. Nakon nekog vremena se ustala, obukla i krenula prema vratima. Zastala je i rekla: 'Vratit ću se za minutu'. Malo sam se prestrašio jer sam imao drugi dogovor pa nisam imao vremena za drugu rundu. Vratila se uskoro i rekla: 'Nisam ti platila masažu. Bila je jako dobra. Možeš li me molim te ubaciti negdje i za sutra?' i gurnula mi u ruku 500 eura. Odnekud je izvadila još 100 i rekla: 'A to ti je napojnica. Sutra u isto vrijeme. Vrijedi?'

Čim je Olga izašla, pojurio sam pod tuš i u spremanje za izlazak. Preda mnom je bila duga večer. Pro bono. Bivša djevojka ne ulazi u moj target, sjećate se?"

24SATA

Povratak hrvatskog žigola' potražite na kioscima

Najpoznatiji hrvatski žigolo - Tomislav K. u svoje je dvije knjige otkrio kako izgleda svijet profesionalnog stripera koji je na kraju postao muška prostitutka.

U njegovoj drugoj knjizi 'Povratak hrvatskog žigola' defiliraju brojna lica poznatih žena. Knjiga je izazvala i nekoliko rastava u elitnim krugovima kad su moćnici saznali čime im se žene bave dok oni gomilaju bogatstvo. Ako ste ju slučajno propustili možete ju pronaći na kioscima za samo 29,90 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 134
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...