Obavijesti

Lifestyle

Komentari 69

Ulovila sam mamu i svog dečka kako se ljube dok je moj tata spavao, pobjegli su i imaju bebu

Ulovila sam mamu i svog dečka kako se ljube dok je moj tata spavao, pobjegli su i imaju bebu

Ako mislite da je vaš prekid bio težak, još jednom razmislite. Ne samo da joj se mama spetljala s dečkom, već ju je optužila da je luda i onda šokirala sve svojim postupcima

VIDEO

Mlada žena posumnjala je da nešto nije u redu s vezom kad joj je tadašnji dečko postao jako prisan s njezinom majkom.

POGLEDAJTE VIDEO: Mala beba ima već 13 kila!

Pokretanje videa...

Beba s 10 mjeseci ima 13 kg VIDEO

- Moja mama je spavala s mojim dečkom 8 mjeseci do dana prije mog 18. rođendana, a onda je otišla s njim i od tada su dobili bebu i zaručili se. Četiri godine smo bez kontakta - rekla je u videu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kad sam prohodala s tim dečkom imala sam 17 godina, a on je imao 21. Apsolutno normalno, ali bila sam jako naivna. Dakle, doslovno mjesec dana nakon početka veze, on je bio kod mene doma, mama bi mu kuhala čaj, dok je tata spavao na sofi preumoran nakon posla - ispričala je.

Najgori prvi spoj ikad: Ispali su mu zubi u tanjur, i to nije sve...
Najgori prvi spoj ikad: Ispali su mu zubi u tanjur, i to nije sve...

- Imala sam osjećaj da nešto nije u redu. Nisam bila sigurna, ali sam mislila da čujem zvukove, pa sam sišla niz stepenice i zatekla mamu kako se ljubi s mojim bivšim dečkom - rekla je u videu. 

- Ja sam, naravno, užasno reagirala na ovo. Otrčala sam gore na kat, a njih dvoje za mnom. Oboje su poricali da se išta dogodilo, čak su me i uvjerili da sam luda - ispričala je.

Žena je tad otkrila da su je mama i dečko pokušali izmanipulirati da pomisli da je luda, te je na kraju dobila i lijekove za smirenje. 

- Odvedena sam kod liječnika, stavljena sam na lijekove i cijelo vrijeme mi je mama nabijala na nos da će moj brat ostati bez mame ako išta kažem, što bi bila moja greška - objasnila je. 

- Kao 17-godišnju djevojku koja je jako voljela svoju obitelj, ovo me je jako povrijedilo. I tako su mi rekli da sam luda i počela sam piti lijekove. To je trajalo od ožujka do listopada, kad sam napunila 18 godina. 

- U tom periodu je bilo puno incidenata. Napao me i posjekao pored oka, a moja mama je njega odvela na kavu da se smiri i da provjeri je li dobro. Noću se šuljala dolje i spavala s njim u autima, a onda bi oboje legli u krevet - on sa mnom, a moja mama s  tatom - ispričala je.

Nakon prvog, mlada žena je snimila i drugi video, kako bi objasnila što se dogodilo kad je saznala istinu.

Izrazi lica tijekom vođenja ljubavi: 'Dečko mi je rekao da izgledam kao da ću zaspati'
Izrazi lica tijekom vođenja ljubavi: 'Dečko mi je rekao da izgledam kao da ću zaspati'

- Što se tiče dana kada je sve izašlo na vidjelo, to je bio običan dan, bila sam na poslu, roditelji su bili na poslu, pa tako i moj dečko u to vrijeme. Nakon posla smo se našli kod njegove mame jer sam ga htjela počastiti s večerom. Njegov je telefon bio sa strane, oboje smo trčali okolo i spremali se za večeru i tad sam vidjela da mu je stigao SMS - ispričala je.

- Bila je poruka od moje mame. Nemojte zaboraviti da sam tad bila na lijekovima jer su me oni dvoje uvjerili da nisam normalna - dodaje. 

- Primijetila sam nekoliko puta tijekom tih mjeseci da mu je mama slala poruke sa srcima na kraju i kad sam to spomenula, rečeno mi je da sam paranoična i da se njih dvoje ponašaju kao što bi se ponašali bilo koji drugi članovi obitelji, te da sam ovisna o kontroli i luda - dodala je. 

- U svakom slučaju, stigla mu je poruka i to od moje mame i ta je poruka bila u stilu 'Hej dušo, nadam se da si imao najbolji dan na poslu, ti si moj svijet' - potom je rekla. 

- U tom trenutku sam potpuno poludjela. Zgrabila sam njegov telefon. Mislim da se uspaničio pa me zgrabio, te me prikovao za zid kako bi mi lakše uzeo telefon. Tada sam nazvala mamu i pitala ju ‘što se događa?’- ispričala je.

- Vrištala je u slušalicu govoreći da 'silazim s njega'. Da svima bude jasno, ni na koji način ja nisam napala tog dečka, on je mene prikovao uz zid pokušavajući uzeti natrag svoj mobitel - rekla je.

'Ona je dvadeset godina starija, a ja sam joj služio samo za seks'
'Ona je dvadeset godina starija, a ja sam joj služio samo za seks'

Žena je tada objasnila što se dalje dogodilo i kako je rekla svom tati, piše britanski Sun.

- Nakon toga sam otišla do tate na posao. Slomila sam se i sve sam mu ispričala. Nevjerojatno dobro je to prihvatio, u biti samo brinući se da smo ja i brat u redu. Malo kasnije smo se dovezli do kuće i otkrili, ne samo da se mama spakirala i otišla, već da je uzela i psa i auto - ispričala je u videu.

- Ostavila nas je bez ičega. I iako mi je to sve danas smiješno, to je nešto s čime se u to vrijeme bilo jako teško nositi. To je jako utjecalo na sve nas - objasnila je.

Rad za računalom

- Danas, nemam nikakav odnos s mojom mamom. Blokirala sam ju na svim društvenim mrežama. Ne treba mi ta negativnost u životu pa je blokiram - objasnila je.

Korisnici TikToka bili su zgroženi njezinom pričom i nisu mogli vjerovati da bi njezina mama učinila tako nešto.

- Kako ti je, zaboga, vlastita majka mogla ovo učiniti - napisao je jedan komentator. 

- O moj Bože, ovo ide od lošeg prema gorem! Ne mogu vjerovati da te je stavila na lijekove. Strašno - napisao je drugi komentator. 

- Tako mi je žao što si prošla tako nešto. Tvoja mama je sebična i otrovna i ne zaslužuje te. Svakako razgovaraj s terapeutom, nemoj se nositi s tim sama - napisao je treći komentator. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'