Obavijesti

Lifestyle

Komentari 28

Unajmite otok i odmorite se od svega na privatnom djeliću raja

Unajmite otok i odmorite se od svega na privatnom djeliću raja
11

Gostima će sve želje ispuniti osoblje vile u kojoj borave, a cijene noćenja se kreću od 140 kuna u svjetioniku na Jadranu do 219 tisuća kuna na Mauricijusu

VIDEO

Musha Cay, Bahami

Skriven na Bahamima, Musha Cay je pravi raj na zemlji. Vlasnik ovog otoka je poznati iluzionist David Copperfield, a posjetitelji mogu uživati na jednoj od 40 pješčanih plaža, opustiti se uz partiju biljara, večerati na plaži uz svjetlo baklji ili rekreirati na teniskim terenima. Otoku se iznova vraćaju Oprah Winfrey i John Travolta, a cijena noćenja iznosi oko 219 tisuća kuna s time da možete rezervirati najmanje četiri noćenja. U isto vrijeme na otoku može biti grupa od najviše 24 gostiju kako bi se osiguralo nesmetano uživanje, piše The Telegraph

Otok Tagomago, Španjolska

Otok Tagomago idealno je mjesto za sve koji žele uzeti predah od zabave na susjednoj Ibizi. Jedini smještaj je vila s pet spavaćih soba, jacuzzijem i bazenom, što omogućuje potpuno uživanje u privatnosti. Tjedan dan odmora košta oko 760 tisuća kuna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Otok Li Galli, Italija

Otok Li Galli uz obalu Italije privlači oblikom delfina, a njegov nekadašnji vlasnik poznati baletan Rudolf Nurejev ugostio je brojna poznata lica poput Grete Garbo, Sophie Loren i bivše prve dame SAD-a Jacqueline Kennedy. Gosti mogu uživati u vili sa šest spavaćih soba, kupati se u bazenu s morskom vodom, a na usluzi im je devet članova osoblja. Cijena noćenja kreće se od 230 do 304 tisuće kuna s time da otok možete rezervirati na najmanje tjedan dan. 

Hrvatska 

Hrvatska ima 11 otoka sa svjetionicima koje možete unajmiti. Najveći je Punta Bjanka na Velom Ratu, a sve posjetitelje očekuje i dobrodošlica svjetioničara. Cijena noćenje košta oko 140 kuna, a istovremeno u svjetioniku mogu biti najviše četiri gosta. Ovaj jedinstveni odmor može se rezervirati na najmanje sedam dana. 

Ile des Deux Cocos, Mauricijus

Ovaj privatni otok blizu Mauricijusa savršen je za sve koji žele privatnost, ali i da im je zabava na dohvat ruke. Naime, do susjednog otoka dijeli ih petminutna vožnja brodom, a sve njihove želje ispunit će osoblje privatne vile. Cijena noćenja iznosi 12500 kuna. 

North Island, Sejšeli 

Privatni otok North Island popularno je odredište slavnih, ali i novopečenih mladenaca. Najviše pažnje privlače nevjerojatne plaže i 11 izoliranih vila koje omogućuju nesmetano uživanje te jedinstvena flora i fauna. Cijena noćenja iznosi oko 34700 kuna. 

Otok Ariara, Filipini

Ovaj otok u blizini Filipina popularnost duguje aktivnom odmoru koji nudi. Gosti mogu surfati, roniti, istraživati prirodu ili jednostavno odmoriti u jednoj od 18 vila. Unutrašnjost vila dizajnirao je priznati filipinski dizajner Jorge Yulo, a iz svake sobe pruža se pogled na okolno otočje. Cijena noćenja kreće se od 15800 do 33870 kuna. 

Dolphin Island, Fidži

Baš kao i Ariara i North Island i Fidži svojim posjetiteljima nudi netaknutu prirodu, ali i specijalitete od ananasa, papaje i banana. Najpopularnije aktivnosti su ronjenje, ribolov, jedrenje i vožnja kajakom. Cijena noćenja iznosi oko 46600 kuna.

Otok Wadigi, Fidži

Velik dio otočje u Fidžiju je u privatnom vlasništvu, a među njima je i otok Wadigi. U blizini otoka snimao se film "Brodolom života" s Tomom Hanksom u naslovnoj ulozi, što otok čini jedinstvenom prilikom za robinzonski turizam. Gostima su na raspolaganju dva kuhara, spremačica i kapetan broda, a u isto vrijeme na otoku može biti najviše šest gostiju. Cijena noćenja se kreće od 13700 do 41000 kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku