Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
40 komentara

Upala na svadbu u vjenčanici i vikala: 'To sam trebala biti ja'

Keri je u početku bio prestravljen. Upravo smo plesali naš prvi ples, a svjetla su bila slaba i nismo joj vidjeli lice. Pomislila sam da je to jedna od njegovih zločestih bivših djevojaka, rekla je mladenka

40 komentara

Stacey Owen (29) iz Aberdarea u Velikoj Britaniji uživala je u najljepšem danu u životu, danu svojeg vjenčanja, kada je u sekundi pretrnula. U dvoranu seoskog hotela gdje se slavilo je uletjela žena u vjenčanici i vikala: 'Zaustavite vjenčanje, to sam trebala biti ja'. Na snimci se vidi kako udara buketom mladoženju po glavi dok je novopečeni par pokušavao plesati.

POGLEDAJTE U VIDEU KAKO JE TO IZGLEDALO:

Our first dance 😍😍 then we got hilariously gate crashed by January Rees.. brilliant

Objavljuje Stacey Owen u Ponedjeljak, 2. prosinca 2019.

Stacey je najprije pomislila da je to 'luda' bivša djevojka njezinog supruga, no radilo se zapravo o komičarki January Rees koju je angažirala njezina kuma Jackie Lewis. Nakon prvotnog šoka svi su prasnuli u smijeh, posebno mladenka kojoj se boja brzo vratila u lice.

Objavljuje Stacey OwenPonedjeljak, 17. lipnja 2019.

- Pet mjeseci sam pripremala tu zafrkanciju. Stacey je očekivala nekakvo iznenađenje, a ja sam poželjela napraviti nešto glupavo - rekla je nestašna kuma i dodala da su se svi prepali kada je komičarka uletjela u dvoranu jer su mislili da je to zaista mladoženjina bivša djevojka.

INSPIRACIJA 20 fotki koje dočaravaju zašto su zimska vjenčanja čarobna

- Moj partner je u početku bio prestravljen. Plesali smo naš prvi ples, a svjetla su bila slaba i nismo joj vidjeli lice. Pomislila sam da je to jedna od Kerijevih zločestih bivših djevojaka. Ali, tada su se svjetla upalila i vidjela sam joj lice, odmah sam je prepoznala - rekla je Stacey na kraju, kada je uspjela uhvatiti malo zraka između dva napadaja smijanja, prenosi Daily Mail.

SVI SU PLAKALI Napisao zavjete i pokćerci: Dok god sam živ voljet ću te i voditi

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message