'Upala sam u pakao prostitucije i uzimala više klijenata nego je to moje tijelo moglo podnijeti' | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 324

'Upala sam u pakao prostitucije i uzimala više klijenata nego je to moje tijelo moglo podnijeti'

'Upala sam u pakao prostitucije i uzimala više klijenata nego je to moje tijelo moglo podnijeti'

Ovo je zapravo vrlo tužna priča o mladoj ženi koja je, kaže, sama dopustila da se njezino tijelo pretvori u stroj s kojim su muškarci radili što su željeli. Danas žali zbog toga i upozorava mlade djevojke da to ne rade

VIDEO

Sve je počelo kad je odlučila postati 'Sugar Baby', odnosno našla je bogatog sponzora kojemu je pravila društvo. Putovala je u Ameriku sa svojim 'Sugar Daddyjem' i bila mu je stalna pratnja na putovanjima dvije godine. Potom se odala klasičnoj prostituciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Koliko bi trebao trajati idealan seks? 01:27

- U početku sam naplaćivala 150 funti (oko 1300 kuna) na sat i sjećam se da mi je klijent dao svih 150 funti. Napravili smo to u mojoj studentskoj sobi dok sam ja držala novac u ruci - ispričala je Maeve Moon, bivša prostitutka iz Velike Britanije.

Priznaje kako je postala ovisna o novcu

- Tih 150 funti nije apsolutno ništa, apsolutno ništa. Ali kad ste navikli raditi za kikiriki, za tih 150 funti, to postaje neka navika - rekla je i napomenula kako je početno uzbuđenje ubrzo nestalo, a sve veća potražnja u seksualnoj industriji utjecala je sve negativnije na njezinu sreću, ali nije željela odustati.

- Bila sam sve mršavija i mršavija. Dopuštala sam da moje samopoštovanje i dalje opada, dopuštala sam ljudima da mi čine sve gore i gore stvari - nastavila je.

Ispovijest mame: 'Dosta mi je kulta žrtve i izgaranja za obitelj'
Ispovijest mame: 'Dosta mi je kulta žrtve i izgaranja za obitelj'

Dopuštala je klijentima da postanu nasilni prema njoj uz opravdanje u svojoj glavi: 'Barem to neće raditi drugim ženama'. Situacija je svakim danom postajala sve lošija, a ona kao da je imala neku blokadu u glavi. Živjela je više kao stroj, nego kao ljudsko biće.

- Znala sam tijekom dana uzeti više klijenata nego što bi moje tijelo moglo podnijeti, a zatim to isto radila šest ili sedam dana u tjednu. Sve teže sam se nosila s tim - prisjetila se.

Krajem 2019. godine oboljela je od upalne bolesti zdjelice, infekcije gornjeg dijela spolnog sustava - vrata maternice, tijela maternice, jajovoda i jajnika. Bila je ovisna o marihuani i živjela u stanu u središtu Londona koji je morala plaćati. Sve više je, kaže, mrzila svoj život. 

Znala je da nešto mora promijeniti, dok još ima snage. Najprije je otišla na duhovno povlačenje, a potom je napustila London i zaklela se sama sebi da više nikad neće prodavati svoje tijelo.

Nakon toga je pokrenula Instagram stranicu @profit_from_trauma, vlastiti YouTube kanal, TikTok i Spotify. Tamo upozorava mlade žene na opasnosti prostitucije, koja osobu na kraju uništi psihički, fizički i duhovno. Kaže kako to nije vrijedno brzo zarađenog novca.

- Znam da se ova logika može odnositi na mnoge poslove, ali većina njih nije fizički i intimno toliko nametljiva, a dugoročno psihološki i potencijalno fizički štetna kao seksualni rad. Prostitucija je intimna razmjena energije koja je obično jednostrana (seksualni radnik - klijent). Vjerujem da s klijentom dijelite duše kad imate spolne odnose. Vi uzmete djelić njihove duše, a oni dio vaše - nastavila je.

Opisala je svoje iskustvo i u videu:

Upozorila je kako prostitucija na mlade djevojke može ostaviti teške traume, razviti PTSP i onemogućiti ih da u budućnosti imaju normalan odnos s partnerom s kojim su u ozbiljnoj vezi.

- I zasigurno će vaš odnos s vlastitim tijelom biti poremećen čim svoje genitalije i svoja intimna područja pretvorite u robu koja se može kupiti i iskoristiti - dodala je.

- Vaše tijelo je neprocjenjivo i najvjerniji je prijatelj kojeg ćete ikada imati. Razmislite o tome, biste li prodali svoju najbolju prijateljicu prljavom kladioničaru za 10 funti mjesečno ili za 150 funti pa da sat vremena s njezinim tijelom radi što želi i seksualno ga iskorištava. Najvjerojatnije to ne biste napravili, jer novac toga nije vrijedan - zaključila je, a prenosi Daily Mail.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 324

VIDEO

'Moj muž me nazvao imenom druge žene, šokirala sam se kad sam uspjela otkriti tko je ona'
NEOČEKIVANI OBRAT

'Moj muž me nazvao imenom druge žene, šokirala sam se kad sam uspjela otkriti tko je ona'

Čuvanje tajni unutar veze može dovesti do dugotrajne štete, često uzrokujući značajno kršenje povjerenja.

Ovo su omiljeni deserti svakog znaka zodijaka: Strijelci vole baklavu, a Lavovi banana split
SUPER SLASTICE

Ovo su omiljeni deserti svakog znaka zodijaka: Strijelci vole baklavu, a Lavovi banana split

Čak i ako niste gurman, nemojte preskočiti ovaj popis slastica jer prema astrologiji svaki horoskopski znak ima slatkiš koji savršeno odgovara njegovom jedinstvenom raspoloženju i osobnosti
U ovoj životnoj dobi će žene najčešće prevariti svog partnera
SLAŽETE LI SE?

U ovoj životnoj dobi će žene najčešće prevariti svog partnera

Iako društvo često ima predodžbu da žene u vezama i brakovima manje varaju, te da je to ipak muška aktivnost, neka istraživanja ističu da to nije tako. Ovo su razlozi zašto varaju i u kojem životnom periodu