Obavijesti

Lifestyle

Komentari 324

'Upala sam u pakao prostitucije i uzimala više klijenata nego je to moje tijelo moglo podnijeti'

'Upala sam u pakao prostitucije i uzimala više klijenata nego je to moje tijelo moglo podnijeti'

Ovo je zapravo vrlo tužna priča o mladoj ženi koja je, kaže, sama dopustila da se njezino tijelo pretvori u stroj s kojim su muškarci radili što su željeli. Danas žali zbog toga i upozorava mlade djevojke da to ne rade

VIDEO

Sve je počelo kad je odlučila postati 'Sugar Baby', odnosno našla je bogatog sponzora kojemu je pravila društvo. Putovala je u Ameriku sa svojim 'Sugar Daddyjem' i bila mu je stalna pratnja na putovanjima dvije godine. Potom se odala klasičnoj prostituciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Koliko bi trebao trajati idealan seks? 01:27

- U početku sam naplaćivala 150 funti (oko 1300 kuna) na sat i sjećam se da mi je klijent dao svih 150 funti. Napravili smo to u mojoj studentskoj sobi dok sam ja držala novac u ruci - ispričala je Maeve Moon, bivša prostitutka iz Velike Britanije.

Priznaje kako je postala ovisna o novcu

- Tih 150 funti nije apsolutno ništa, apsolutno ništa. Ali kad ste navikli raditi za kikiriki, za tih 150 funti, to postaje neka navika - rekla je i napomenula kako je početno uzbuđenje ubrzo nestalo, a sve veća potražnja u seksualnoj industriji utjecala je sve negativnije na njezinu sreću, ali nije željela odustati.

- Bila sam sve mršavija i mršavija. Dopuštala sam da moje samopoštovanje i dalje opada, dopuštala sam ljudima da mi čine sve gore i gore stvari - nastavila je.

Ispovijest mame: 'Dosta mi je kulta žrtve i izgaranja za obitelj'
Ispovijest mame: 'Dosta mi je kulta žrtve i izgaranja za obitelj'

Dopuštala je klijentima da postanu nasilni prema njoj uz opravdanje u svojoj glavi: 'Barem to neće raditi drugim ženama'. Situacija je svakim danom postajala sve lošija, a ona kao da je imala neku blokadu u glavi. Živjela je više kao stroj, nego kao ljudsko biće.

- Znala sam tijekom dana uzeti više klijenata nego što bi moje tijelo moglo podnijeti, a zatim to isto radila šest ili sedam dana u tjednu. Sve teže sam se nosila s tim - prisjetila se.

Krajem 2019. godine oboljela je od upalne bolesti zdjelice, infekcije gornjeg dijela spolnog sustava - vrata maternice, tijela maternice, jajovoda i jajnika. Bila je ovisna o marihuani i živjela u stanu u središtu Londona koji je morala plaćati. Sve više je, kaže, mrzila svoj život. 

Znala je da nešto mora promijeniti, dok još ima snage. Najprije je otišla na duhovno povlačenje, a potom je napustila London i zaklela se sama sebi da više nikad neće prodavati svoje tijelo.

Nakon toga je pokrenula Instagram stranicu @profit_from_trauma, vlastiti YouTube kanal, TikTok i Spotify. Tamo upozorava mlade žene na opasnosti prostitucije, koja osobu na kraju uništi psihički, fizički i duhovno. Kaže kako to nije vrijedno brzo zarađenog novca.

- Znam da se ova logika može odnositi na mnoge poslove, ali većina njih nije fizički i intimno toliko nametljiva, a dugoročno psihološki i potencijalno fizički štetna kao seksualni rad. Prostitucija je intimna razmjena energije koja je obično jednostrana (seksualni radnik - klijent). Vjerujem da s klijentom dijelite duše kad imate spolne odnose. Vi uzmete djelić njihove duše, a oni dio vaše - nastavila je.

Opisala je svoje iskustvo i u videu:

Upozorila je kako prostitucija na mlade djevojke može ostaviti teške traume, razviti PTSP i onemogućiti ih da u budućnosti imaju normalan odnos s partnerom s kojim su u ozbiljnoj vezi.

- I zasigurno će vaš odnos s vlastitim tijelom biti poremećen čim svoje genitalije i svoja intimna područja pretvorite u robu koja se može kupiti i iskoristiti - dodala je.

- Vaše tijelo je neprocjenjivo i najvjerniji je prijatelj kojeg ćete ikada imati. Razmislite o tome, biste li prodali svoju najbolju prijateljicu prljavom kladioničaru za 10 funti mjesečno ili za 150 funti pa da sat vremena s njezinim tijelom radi što želi i seksualno ga iskorištava. Najvjerojatnije to ne biste napravili, jer novac toga nije vrijedan - zaključila je, a prenosi Daily Mail.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 324
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...