Obavijesti

Lifestyle

Urbane trendove od sada kreira Buzz Crew! Provjeri tko su oni

Urbane trendove od sada kreira Buzz Crew! Provjeri tko su oni
13

Oni su mladi, energični i prije svega obožavaju nositi tenisice. Svatko od njih poseban je na svoj način, urbani gradski ritam dio je njihova identiteta, a zajedno čine Buzz Crew

Buzz Sneaker Station, popularno mjesto koje svim ljubiteljima tenisica predstavlja limitirane modele najpoznatijih sneaker brandova, dobio je svoj Crew. Za neke od njih ste vjerojatno čuli, neke ćete upoznati s vremenom, a oni su: zaljubljenik u glazbu i zdravu prehranu DJ phillipe, Filip Eterović, modna dizajnerica i kreatorica branda Bubu with love, Tara Turković, osnivač kolektiva Pimp My Pump Boris Bare, ljubiteljica plesa i hip hop kulture te osnivačica plesne škole School of Street Style, Suzana Suz, vlasnik Polyboy barber shopa, barber Marko Šimunović, te plesač i bboy don Kiki, Kristijan Mihalić. 

Svatko od njih poseban je na svoj način, urbani gradski ritam dio je njihova identiteta, a zajedno čine Buzz Crew.  Oni su mladi, energični i prije svega obožavaju nositi tenisice. Poznati po besprijekornom stilu, pomoći će čitateljima da izgrade i svoj osobni. Ispričat će nam priče iz svog ugla i prenijeti dojmove o novim kolekcijama koje stižu u Buzz Sneaker Station. Vrijeme je da ih upoznamo.

Buzz Crew from Buzz Croatia on Vimeo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Filip Eterović, DJ phillipe, strastveni je zaljubljenik u glazbu, zdravu prehranu, smoothieje i urbanu kulturu. Jedan je od osnivača CFSN-a te organizator festivala Illectricity, suorganizator FRüHSTüCK i phillitchevanje klupskih večeri, gost je najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe, a pokrenuo je i svoj smoothie bar i brand pod imenom Smootch.

Tara Turković talentirana je dizajnerica i kreatorica branda Bubu with love, stilistica, kostimografkinja i na kraju svega - velika ljubiteljica životinja. U modnom je svijetu od svoje 10. godine kada je imala prvu reviju. Njoj boje nisu samo inspiracija, već posebna vrsta emocije koja svakodnevno dobiva novi intenzitet. 

Ako ga do sada niste upoznali, sigurni smo da ste u gradu već upoznali njegov rad jer on parkovima, zidovima i gradskim pumpama daje nov izgled. On je Boris Bare, osnivač kolektiva Pimp My Pump kojemu su street art i kreativnost drugo ime, a njegov ‘’as u rukavu’’ su sprejevi za grafite.

Svojim mnogobrojnim tetovažama te upečatljivim originalnim stilom, Marko Šimunović plijeni mnogobrojne poglede, a najlakše ćete ga pronaći zavirite li na adresu njegovog posebno uređenog Polyboy barber shopa gdje uživa i živi svoj posao te svojim rukama kosu i bradu pretvara u pravo umjetničko djelo. 

Suzana Suz je plesna aktivistica i soulful čagerica, osnivačica plesne škole School of Street Styles – SOSS. Plesom je spremna obići cijeli svijet, uspješno vodi vlastiti YouTube kanal- Suzana Suz, organizira brojne radionice, battlove i jammove- time stvara platformu za razvoj plesa i hop hop kulture. 

Kristijan Mihalić, umjetničkog imena Don Kiki, profesionalni je plesač i plesni pedagog. Ovaj osebujan mladić već 11 godina živi svoj ‘’bboy’’ život što ga je dovelo do brojnih državnih i regionalnih natjecanja. Oličenje je zdravog života, uvijek spreman za akciju i izvođenje ludih plesnih pokreta.

Kroz svoje priče Buzz Crew će se potruditi da nas uvede u epicentar lokalnih i regionalnih zbivanja, ali prenijeti duh jedne urbane i moderne kulture na originalan način.

Sve novosti iz svijeta tenisica predstavit će kroz svoj pogled na svijet, a njihov street style odlično će se uklopiti među Buzz redove. Limitirane kolekcije i novi modeli tenisica od sada će dobiti novi pogled na svijet jer oni su ti koji će kreirati nadolazeće urbane modne trendove.  Buzz Crew prati na Facebooku i Instagramu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise