Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Uskrs kod obitelji Salaj: Vlak od slame, 40.000 ukrasnih jaja

Uskrs kod obitelji Salaj: Vlak od slame, 40.000 ukrasnih jaja
1

Više od 40.000 svijetlećih uskrsnih jaja, pilića i zečeva moći će vidjeti posjetitelji imanja obitelji Salaj u Grabovnici u sklopu Uskrsne priče koja se održava već osmu godinu zaredom

VIDEO

Uskrsna priča obitelji Salaj u Grabovnici otvorena je u petak, 12. travnja i trajat će do 22. travnja, svakim danom od 15 do 22 sata, uključujući vikende i blagdane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:10

Ove godine imanje krasi više od 40.000 svjetlećih ukrasnih jaja, velika instalacija vlaka od slame, šetnica s raznim svjetlećim 3D elementima i elementima od slame prikladnim za Uskrs - figurama kokoši, zečeva, pilića, pijetlova, pisanica. Također, kako bi se podsjetili na vrijednosti Uskrsa, posjetitelji mogu vidjeti i prikaz Isusovog groba. Najmlađi mogu uživati i u bogatom animacijskom programu za djecu - mini igrama, potragom za jajima, kreativnim radionicama, facepaintingom i dječjim show programima, dok njihovi roditelji mogu isprobati sve što se nudi u gastronomskoj ponudi, navodi se u priopćenju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Otvorena je 8. po redu Uskrsna priča obitelji Salaj 🐣🐰 Kiša nam nije poremetila planove, naše uskrsne dekoracije...

Objavljuje SalajLand - Božićna i Uskrsna priča obitelji SalajPetak, 12. travnja 2019.

Kreator manifestacija Zlatko Salaj istaknuo je kako ga vesele posjetitelji i njihove reakcije

- Kad vidim koliko su posjetitelji uživali u Božićnoj priči sve ove godine, ne mogu se ograničiti na jednu manifestaciju. Smatram da im i za uskrsne blagdane moramo ponuditi barem nešto slično, a opet posebno. Uskrsna priča je baš to. Vrijeme uskrsnih blagdana je idealno za uživanje u prirodi i obiteljskim druženjima. Za mene je ta atmosfera druženja i veselja ono što me ispunjava - rekao je.

Uskrsna priča na imanju Salaj oduševit će sve, pa i najmlađe
Uskrsna priča na imanju Salaj oduševit će sve, pa i najmlađe

Broj posjetitelja Božićne i Uskrsne priče povećava se iz godine u godinu, a uz posjetitelje iz cijele Hrvatske, za nadolazeću manifestaciju najavljene su i organizirane grupe posjetitelja iz Mađarske i Slovenije.

Za vrijeme Uskrsne priče, prema procjenama organizatora, očekuje se više od 13.000 posjetitelja. Obitelj Salaj započela je uređivati svoje dvorište božićnim lampicama prije 17 godina. Godinama, uz veliki trud i entuzijazam, postala je najznačajnija manifestacija kontinentalnog dijela Republike Hrvatske.

Božićna priča: Čak 2,5 milijuna lampica blista na imanju Salaj
Božićna priča: Čak 2,5 milijuna lampica blista na imanju Salaj

Mnoge svjetske medijske kuće prepoznale su ju kao jedinstven događaj te su zabilježene mnogobrojne reportaže i članci što je utjecalo na to da je manifestacija postala od značaja za razvoj turizma i promociju Republike Hrvatske. Uz Božićnu priču, na imanju Salaj se već 8. godinu za redom održava i Uskrsna priča koja iz godine u godine postaje sve prepoznatljivija turistička manifestacija te, kao i Božićna priča, privlači sve veći broj posjetitelja i turista izvan granica Republike Hrvatske.

SKANDAL U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Princeza Diana pokušala samoubojstvo tijekom trudnoće?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru