Otkrili smo kako se priprema najbolja pinca, a donosimo i uputstva za ukusnu šunku u kruhu. Za uskrsni ručak odaberite svinjetinu pečenu u senfu i jabukovači ili janjetinu s krumpirom
Uskrsna kuharica u utorak na dar svim čitateljima 24sata
Ne propustite tiskano izdanje 24sata u utorak, 12. travnja jer donosimo super dar za sve čitatelje, kuharicu s najboljih delicijama za blagdanski stol. Uskrsna jela svečanija su od ostalih, a za stolom se često sakuplja cijela obitelj pa se mnogi posebno potrude oko hrane. U našoj uskrsnoj kuharici sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Neka gozba započne finim predjelima. Nezaobilazna su punjena jaja koja će biti glavna zvijezda stola, a počastite se i brzom domaćom pilećom paštetom. Svi će "zgrabiti" barem jednu domaću kiflicu, a uskrsni muffini osvojit će one koji ne vole dugo stajati u kuhinji. Oni koji ne jedu meso, mogu odabrati pogačice od tune.
Gotovo svi će pripremiti francusku salatu, a donosimo najbolji recept. Otkrili smo i kako se priprema najbolja pinca, a donosimo i uputstva za ukusnu šunku u kruhu, korak po korak. Za uskrsni ručak odaberite svinjetinu pečenu u senfu i jabukovači ili janjetinu s krumpirom. Oni koji preferiraju morske specijalitete uživat će u lignjama i krumpiru iz pećnice ili u hobotnici ispod peke. Za prave gurmane tu je mesna štruca, a za one koji paze na kalorije mogu isprobati punjena pureća prsa. Od najboljih slastica izdvajamo proljetnu tortu s jagodama koja je jednostavna, a ugodna je za oko i nepce. Za ljubitelje čokolade tu je kuglof, a oni koji obožavaju tiramisu, uživat će u najboljem receptu. Tu je i kruh s cimetom, košarice sa sirom i jagodama i mnogi drugi recepti. Isprobajte naše delicije, sigurno ćete biti oduševljeni.