Lifestyle

Komentari 24

Uštedite vrijeme i novac na zamatanju poklona, a da opet izgledaju savršeno lijepo

Uštedite vrijeme i novac na zamatanju poklona, a da opet izgledaju savršeno lijepo

Većina ljudi automatski ode u trgovinu po klasične ukrasne papire, trakice i dodatke za zamatanje poklona. No uz malo mašte, pokloni mogu biti originalniji - omotati ih možete i tkaninom, starim novinama...

Dijagonalno zamatanje poklona štedi papir i vrijeme, a često ga koriste trgovci kad ih pred Božić kupci zatrpaju stvarima koje treba zamotati. 

Pogledajte u videu kako to napraviti:

Papir za pakete je jeftin, a izgleda zanimljivo

Također, želite li uštedjeti na papiru, a da pokloni i dalje izgledaju savršeno, posegnite za papirom koji služi za zamatanje paketa. Primjerice, cijena takvog papira u roli od 100 metara stoji oko 130 kuna, a sa sto metara možete zamotati zbilja puno poklona, i to ne samo ove godine.

Osim što je zamatanje darova u ovaj papir daleko jeftinija opcija, ova metoda u konačnici daje jedan fini prirodan izgled, posebno ako na poklon stavite mat traku u boji i neki zgodan detalj.

Pogledajte nekoliko primjera takvog ukrašavanja:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Zamotajte ih tkaninom

Pokloni će predivno, originalno izgledati i ako ih omotate zanimljivim komadom tkanine. To može biti stara marama, šalovi, stara odjeća, vestice, ostaci od šivanja... Evo nekoliko primjera:

1.

2.

3.

4.

5.

6. 

7.

8.

Posegnite i za starim novinama

Stare novine mogu zbilja fantastično izgledati kad se njima omotaju pokloni i zgodno ukrase. Donosimo vam nekoliko inspirativnih primjera:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci