Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uvijek više vjerujem maminoj preporuci, nego reklami

Marijana Mikulić ambasadorica je projekta Odabrale mame i majka trojice dječaka. Kad treba nešto novo kupiti, ističe, uvijek se konzultira s drugim majkama i ako joj kažu da je nešto dobro, posluša ih

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Naša poznata glumica Marijana Mikulić je prava žena, majka, kraljica... Prije tri tjedna rodila je svog trećeg sina, malenog Jakova, a samo nekoliko dana prije, na dan kad joj službeno i bio termin poroda, prisustvovala je dodjeli priznanja "Odabrale mame". Upravo je ona ambasadorica cijelog projekta, ali i najvjerodostojniji primjer jedne majke koja se trudi sve najbolje priuštiti svojoj djeci.

- Uvijek više vjerujem mami nego plaćenoj reklami. Mislim da majka iz svog iskustva puno više zna. Kad mi nešto treba ili ako se oko nečeg dvoumim, konzultiram se s prijateljicama. Uvijek poslušam savjet ako mi kažu da je nešto dobro - kaže Marijana koja se odlično snalazi u brojnim obavezama oko Ivana, koji ima 9 i pol godina, petogodišnjeg Andrije i male bebe Jakova.

Kad kupuje hranu i potrepštine za obitelj, oznaka na proizvodima "Odabrale mame" jako joj je važna, pa čak i od presudne važnosti. 
- S oznakom "Odabrale mame" sto posto sam sigurna da kupujem dobru stvar. Taj proizvod su druge majke isprobale i ocijenile najboljim. To mi je najvjerodostojnija ocjena - priča Marijana koja će u svoju košaru s police trgovine uvijek najprije uzeti proizvod "Odabrale mame".

Sada je, kaže, najviše zanimanju pelene, koja su najbolja sredstva i deterdženti za skidanje mrlja...

- Za te ću stvari uvijek pitati mame. Također, jako mi je bitno čime se hranimo pa rado pričam s drugim majkama što svojoj djeci serviraju za jelo. Ono što se stalno reklamira, ne znači da je i najbolje. Preporuka majki je puno bitnija - objašnjava glumica, koja priznaje da je malo i "zaboravila" kako je to imati malu bebu pa se uvijek čuje s prijateljicama i Googleom. 

- Ma većina njih ima tek jedno dijete pa se zezaju da sa mnom nema greške, jer imam staža - smije se Marijana koja uvijek ističe da su djeca najveće bogatstvo čovjeka.  
- Bitno da su djeca zdrava. Na kraju krajeva, oni su jedino važno i jedino trajno što čovjek ima u životu - rekla je jednom prilikom glumica. 

 

Posjetite Odabrale mame i podjelite Vaša iskustva.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message