Lifestyle

Komentari 1

Već na prvom spoju muškarac osjeća je li ona prava za njega

 Već na prvom spoju muškarac osjeća je li ona prava za njega

Svaki peti muškarac barem se jednom zaljubio "na prvi pogled", dok je to isto iskusila tek desetina žena, a razlog tomu je što su muškarci površniji u procjeni

Značajan pogled upućen u prostoriji punoj ljudi, nježan osmijeh i miris ugodnog parfema često su dovoljni da bi se muškarac zaljubio, otkriva nova britanska studija. Ona potvrđuje kako su muškarci skloniji zaljubljivanju "na prvi pogled", dok je ženama potrebno mnogo više vremena kako bi se zaljubile. 

Oko petine muškaraca barem se jednom zaljubilo "na prvi pogled", polovica muškaraca već je na prvom spoju zaključila da je žena s kojom su ona s kojom bi proveli cijeli život, otkriva anketa provedena na više od tisuću muškaraca. Trećina je muškaraca reklo kako su na prva tri spoja donose odluku ima li smisla nastaviti odnos, a to procjenjuju po tome koliko im se žena sviđa.

Z razliku od njih, tek je jedna od deset žena rekla kako je doživjela ljubav "na prvi pogled", a većina njih čeka do šestog izlaska prije nego što odluče bi li on mogao biti "pravi" za nju.

- Muškarci su znatno površniji, pa i privlačnost prema nekoj ženi koja odlično izgleda mogu zamijeniti s ljubavlju. Žene su kompliciranije i više važu kvalitete i mane kod muškarca - zaključio je voditelj studije, profesor Alexander Gordon.


Najčitaniji članci