Obavijesti

Lifestyle

Komentari 95

Velike grudi, obla stražnjica i uzak struk - nisu svugdje važni

U Argentini je važan tanak struk dok su u Meksiku bitni široki bokovi i veće grudi. U Čileu je 'na cijeni' prćasta stražnjica, a u Peruu obožavaju zaista oble bokove i stražnjicu te jače noge

VIDEO

Fotografije iste 28-godišnje djevojke fotošopirana je tako da pokaže kakva figura ženskog tijela se smatra savršenom u raznim dijelovima svijeta. Grafički prikaz FitRated pokazao je kako nije baš svugdje najpoželjniji vrlo tanak struk i mala stražnjica.

U projekt su uključili 15 zemalja, a tamošnji dizajneri su napravili prikaz žene za koju smatraju da je savršen primjer žene u dobroj formi u njihovoj zemlji. U istraživanje su uključili Argentinu, Čile, Kinu, Italiju, Meksiko, Nizozemsku, Nigeriju, Peru, Filipine, Rumunjsku, Srbiju, Južnu Afriku, Španjolsku, Ukrajinu i SAD.

Na primjer, u Argentini je važan tanak struk dok su u Meksiku bitni široki bokovi i veće grudi. U Čileu je 'na cijeni' prćasta stražnjica, a u Peruu obožavaju zaista oble bokove i stražnjicu te nešto jače noge. Definirane ruke u većini zemalja nisu bile toliko važne, tek u SAD-u, Španjolskoj i Italiji. U Srbiji vole žene prosječnog izgleda, bez posebno velikih ili malih bokova, struk je klasičan, a grudi ni male niti velike.

Dizajneri iz Meksika, Kine, Argentine, Nizozemske i Nigerije povećali su prsa originalnom modelu, što u ostalim zemljama nije bio slučaj. 

7 stvari koje ženu čine iznimno seksipilnom, a nisu bujne grudi
7 stvari koje ženu čine iznimno seksipilnom, a nisu bujne grudi

Ideali ljepote kroz povijest

U ovom kratkom videu pogledajte kako se ideal ženske ljepote i seksepilnosti mijenjao kroz povijest. Ono što se smatralo vrlo atraktivnim, kasnije to nije bilo.

Nakon razdoblja kada su debeljuškaste žene bile savršene, došao je period mršavica koje nemaju obline i izgledaju kao da bi ih trebalo pošteno nahraniti. Srećom, ljudi pomalo dolaze pameti pa su sve poželjnije punije žene bujnih oblina na kojima se vidi da su zdrave. 

Idealno žensko tijelo

Istraživači sa Sveučilišta u Teksasu kažu kako idealno žensko tijelo treba imati ovakve mjere: visina 1,68 metara, a proporcije 99-63-91. U tu sliku savršeno bi se uklopila Kelly Brook, predivan model i glumica iz Velike Britanije. Za njezino raskošno tijelo mnogi muškarci, ali i žene, kažu da je savršeno.

183573163

NIJE KRIVA CAMILLA? Pravi razlog razvoda princeze Diane i Charlesa šokirao javnost

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno