Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
236 komentara

7 stvari koje ženu čine iznimno seksipilnom, a nisu bujne grudi

Obilježja seksipila nisu samo lijepe grudi, čvrsta stražnjica, duge noge u štiklama. Seksipil je puno širi pojam od toga - energija kojom žena zrači, način razmišljanja, ponašanje prema drugima...

Foto: Dreamstime
236 komentara

Muškarcima je često seksipilnija nenašminkana žena koja na sebi ima običnu trenirku, ali iz nje zrači dostojanstvo, suosjećanje i inteligencija, nego žena opsjednuta svojim izgledom koja iz kuće ne izlazi ako nije uređena od glave do pete, a iz nje izvire hladnoća, neljubaznost, sebičnost i površnost.

Foto: Dreamstime

Ovih sedam osobina ženu čine iznimno seksipilnom:

  • 1. Samouvjerenost - psihički jaka žena koja hoda ponosno, uzdignite glave, uspostavlja kontakt očima, a na licu ima širok osmjeh privući će pažnju i žena, a kamoli ne muškaraca. 
  • 2. Ambicioznost - žene koje znaju točno što žele u životu i tim putem idu bez straha, muškarcima su neodoljive. One su za njih izazov s kojim se žele uhvatiti "u koštac".
  • 3. Strast - o da, strastvena žena muškarca će izluditi jer, ako je strastvena u svim aspektima života, takva je i u krevetu. Osim toga, zadovoljstvo je biti uz nekoga tko sa strašću radi bilo koji posao ili strastveno nekoga voli.

Foto: Dreamstime

  • 4. Ljubaznost - ova kvaliteta sve je rjeđa u današnjem društvu i zato je jako lijepo vidjeti nekoga tko je suosjećajan. Takva žena muškarce ostavlja bez daha jer pokazuje da joj nije svejedno kako se drugi ljudi osjećaju, posebno ako su u njezinoj blizini.
  • 5. Iskrenost - još jedna kvaliteta na koju sve češće ne nailazimo kod ljudi. Iskrena žena neće mijenjati sebe i svoje stavove zbog nikoga, a to što je iskrena pokazuje kako poštuje sugovornika ili partnera, a to je osnova za građenje dobrih temelja za vezu. Muškarcima su iskrene žene vrlo zanimljive.

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

  • 6. Otmjenost - doza otmjenosti u držanju i ponašanju svaku ženu čini ženstvenijom i to nikako nema veze s odjećom koju nosi, kućom u kojoj živi ili automobilu koji vozi. Radi se o dostojanstvu koji iz nje zrači i to je vrlo privlačno.
  • 7. Inteligencija - ona muškarcu pokazuje da pokraj sebe ima ženu s kojom će uvijek imati tema za razgovor, raspravu, koja će željeti sve vidjeti i o svemu ponešto naučiti. Nema ništa gore nego živjeti s nekime tko ne pokazuje interes baš za ništa, osim za, recimo, kako otići i vratiti se s posla, tračanja drugih ljudi, razmišljanja što pojesti, kako otići u šoping, teretanu...
Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message