Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
30 komentara

Veliki test: Koja je vaša prava osobnost u uzavreloj pustinji?

Zamislite da putujete pustinjom i ugledate kocku... Provjerite kako gledate na samog sebe, kako doživljavate svoje prijatelje, koliko ste bliski s partnerom i koje prepreke imate u životu

Woman in fluttering dress. Desert and sand dunes. Red sky. Mars.
Foto: !!!
30 komentara

Poželjno je da se koncentrirate na to kako se osjećate dok gledate kocku, a ne isključivo na njezin izgled. Što više detalja primijetite, to će test biti detaljniji. Primjerice, možda ćete zamisliti kocku određene boje jer vam ta boja ulijeva osjećaj smirenosti.

Netko drugi će zamisliti kocku druge boje, koja će njemu ulijevati mir. Iako će dva čovjeka zamisliti dvije različite kocke, interpretacija će biti ista - ta kocka za njih predstavlja mir. Poželjno je i da je nacrtate.

1. Zamislite kocku

Koliko je velika kocka? Koje je boje? Koliko je kocka udaljena od vas? Je li jasno vidljiva? Vidite li njezinu unutrašnjost? Koliko je kocka velika u usporedbi s pustinjom? Koji je omjer?

2. ...i ljestve

Koje su boje ljestve? Od čega su napravljene? Koja je udaljenost između ljestvi i kocke? Jesu li ljestve naslonjene na kocku?

3. Ugledali ste konja...

Koja je udaljenost između kocke i konja? Koje je boje konj? Kakav dojam ostavlja na vas? Je li konj vezan? Ima li sedlo?

MOZGALICA Za prave detektive: Možete li pronaći sve greške na slikama?

4. A sad dolazi oluja...

Na kojoj je udaljenosti oluja od kocke? Je li to velika ili mala oluja? Kako izgleda? Prolazi li ili se zadržava?

5. A tu je i cvijet ili cvijeće.

Koliko cvijeća vidite? Gdje se cvijet/cvijeće nalazi? Koje je boje?
Što osjećate kad vidite cvijeće?

Foto: Dreamstime

Objašnjenja:

Kocka

Kocka predstavlja vas. Ono što mislite o kocki refleksija je vašeg mišljenja o sebi. Primjerice, možda ćete zamisliti kocku načinjenu od žutoga kamenja. Žuta pruža osjećaj topline, a kamen ostavlja dojam jačine. To znači da se vidite kao jaku i toplu osobu. Udaljenost između vas i kocke predstavlja razumijevanje sebe. Ako je kocka daleko, to znači da se ne poznajete dovoljno.

Ako je kocka vidljiva, znači da dopuštate ljudima da vam se približe i da vas upoznaju. Omjer kocke prema pustinji pokazuje što mislite o sebi. Što je kocka veća u odnosu na pustinju, to je veći i ego. Manji omjer znači da ne vidite samo sebe i da ste nesebični.

Elven girl on sea coast DEMONSKA URA Vještičji sat: Znate li zašto se noću budite baš oko tri sata?

Ljestve

Ljestve predstavljaju prijatelje. Ako se ljestve oslanjaju na kocku, znači da se vaši prijatelji oslanjaju na vas. Podupiru li ljestve kocku, znači da ovisite o prijateljima. Udaljenost između ljestvi i kocki otkriva koliko ste bliski s prijateljima. Ono što mislite o ljestvama refleksija je onoga što mislite o prijateljima, uključujući i boju te građu ljestava.

Konj

Konj je vaš ljubavnik. Ako se nalazi blizu kocki, znači da ste vrlo bliski. Ako je konj vezan ili ima sedlo, volite kontrolirati partnera. Kao i prije, vaš dojam o konju refleksija je vašeg mišljenja o ljubavniku.

ONO POSEBNO U VAMA Otkrijte kakvi ste u dubini duše - koja vrata biste prvo otvorili?
Oluja

Ona je prepreka u životu. Ako je oluja blizu kocke, teška razdoblja su česta. Ako je je mala, to znači da su prepreke u vašem životu također male.

Cvijeće

Odraz je vašeg potomstva. Ako je cvijeće blizu kocke, i vi ste vrlo bliski sa svojom djecom. Osjećaji i dojmovi prema cvijeću obuhvaćaju vaše osjećaje prema djeci.

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message